Sorteren op:

Paarse meisjesfietsen 18 inch voor veel fietsplezier

Paarse meisjesfietsen 18 inch zijn voor meisjes in de leeftijd van 5 tot 7 jaar geschikt. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Dat is een leeftijd waarop meisjes al wat meer van de wereld ontdekken door buiten te spelen. Het fietsen op een 18 inch meisjesfiets paars maakt de wereld groter en natuurlijk veel leuker. Fietsplezier is dan ook gegarandeerd als u een keuze maakt uit het aanbod met 18 inch meisjesfietsen paars.

Niet alle meisjes van 5 jaar kunnen al meteen op de nieuwe meisjesfiets 18 inch paars zonder ondersteuning fietsen. Het is dan ook zo dat de modellen in het aanbod van meisjesfietsen 18 inch paars nog geleverd worden met zijwieltjes. De gemiddelde leeftijd van het leren fietsen zonder deze vorm van ondersteuning ligt overigens op 5 jaar. De kans is dan ook groot dat uw dochter de zijwieltjes niet lang nodig heeft of vanaf het begin al niet meer.

Paarse 18 inch meisjesfiets: bezorging in één werkdag

Als u een paarse meisjesfiets 18 inch aanschaft dan zorgen wij ervoor dat deze snel afgeleverd wordt. Dat kan in principe al binnen één dag, maar is afhankelijk van het tijdstip waarop de bestelling wordt gedaan. Bestellingen van 18 inch meisjesfietsen paars die voor 13.00 uur op werkdagen binnenkomen, worden de volgende dag geleverd. Overigens wordt de 18 inch meisjesfiets paars van uw keuze met gratis verzending bezorgd. Dat maakt de aanschaf nog goedkoper.

Dochter & moeder

Wij kunnen u aanraden om er even samen met uw dochter voor te gaan zitten om een keuze te maken uit het aanbod met meisjesfietsen 18 inch paar. Dat is niet alleen leuk, maar geeft ook de beste garantie op een blij kind. Uw dochter vindt het vast en zeker geweldig om samen met u de leukste meisjesfiets 18 inch paars uit te zoeken. Plaatjes kunnen bekeken worden en u kunt de beschrijving van de eigenschappen doornemen en daarover met uw dochter praten.