Sorteren op:

Paarse meisjesfiets 20 inch met of zonder leuke prints

U kunt bij ons een leuke paarse meisjesfiets 20 inch vinden en hebt daarbij de keuze Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
uit verschillende modellen en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld de voorkeur geven aan een van de fietsen voor meisjes in de leeftijd van 6 tot 8 jaar met een leuke print. Een voorbeeld daarvan is de leuke donkerpaarse Popal omafiets die op de kettingkast en de jasbeschermers van een opvallende print is voorzien. Wij hebben echter ook modellen beschikbaar met een sportief uiterlijk, zodat u ook de voorkeur kunt laten uitgaan naar een paarse meisjesfiets 20 inch van bijvoorbeeld het merk Altec of Umit. Vergelijk het aanbod van Fietsenopfietsen.nl maar eens op uw gemak.

Meisjesfiets paars 20 inch scherp geprijsd en met gratis transport

U kunt bij Fietsenopfietsen.nl altijd rekenen op de scherpste prijs en hoe scherp onze prijzen zijn, kunt u meteen ontdekken door het aanbod te bekijken. Wij hebben u echter naast de scherpste prijs voor een meisjesfiets paars 20 inch nog meer te bieden. Zo kennen wij geen verzendkosten en wordt de fiets dan ook gratis voor transport naar het de door u opgegeven adres aangeboden. Wilt u de paarsgekleurde meisjesfiets zo snel mogelijk in huis hebben, dan raden wij aan om meteen een bestelling te plaatsen. Als dat voor 12.00 uur is, kunnen wij het zo regelen dat u de bestelling morgen al in huis kunt hebben. U kunt bij het bestellen de betaalmethode selecteren of de keuze maken om achteraf te betalen.

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.