Sorteren op:

Paarse meisjesfiets24 inch voor de voordeligste prijs

Een paarse meisjesfiets 24 inch kunt u bij Fietsenopfietsen.nl voor de voordeligste prijs aanschaffen. U kunt Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
zelf meteen ontdekken hoe voordelig wij zijn en hebt daarbij ook nog de gelegenheid om uit meerdere exemplaren en uitvoeringen een keuze te maken. Zo kunt u een paarse meisjesfiets 24 inch van het merk Altec in de vorm van een sportief model bestellen, maar ook de keuze maken voor het bestellen van een paarse omafiets van hetzelfde merk. Van alle beschikbare fietsen hebben wij een afbeelding beschikbaar en u kunt desgewenst inzoomen op verschillende onderdelen van fiets. Bovendien is er bij iedere exemplaar een lijst met kenmerken beschikbaar, zodat u precies weet wat u alleen krijgt voor de voordeligste prijs.

Meisjesfiets paars 24 inch direct online bestellen met gratis verzending

De voordelige prijzen die wij u bieden gaan gepaard met groot gemak. U kunt namelijk gelijk online op ieder moment van de dag bij Fietsenopfietsen.nl een bestelling plaatsen. Daarbij bieden wij een snelle bezorgservice voor bestellingen die wij voor 12.00 uur ontvangen. In dat geval is het namelijk mogelijk dat u de meisjesfiets paars 24 inch morgen geleverd krijgt. Deze snelle service kost helemaal niets extra’s. De gratis verzending die wij bieden, maakt ons dan ook nog voordeliger dan dat wij al zijn. Bovendien bieden wij u alle vrijheid ten aanzien van de betaling om bijvoorbeeld een geschikte betaalmethode te kiezen, maar ook om eventueel de meisjesfiets pas achteraf te betalen als u dat simpelweg beter uitkomt.

Voor welke leeftijd is een 24 inch meisjesfiets geschikt?

24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor de leeftijd van 8-12. Het ene kind groeit harder dan het andere kind. Let daarom liever op de lengte. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan past. een 24 inch fiets perfect.

In welke kleuren is de 24 inch meisjesfiets beschikbaar?

Allerlei kleuren. In maar liefst 9+ kleuren. Wil je bijvoorbeeld een groene fiets? Dan kun je uit verschillende tinten groen kiezen: oceaan groen, zeegroen, pistache groen of mat groen.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met een voorrek?

Ja. De voorrekjes voor op je fiets zijn erg populair. Bijna al onze modellen van 24 inch hebben een voorrekje.