Sorteren op:

Paarse meisjesfietsen 26 inch met versnellingen

Paarse meisjesfietsen 26 inch met versnellingen bieden net even wat extra fietsgemak. Dat komt doordat de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
trapweerstand ingesteld kan worden. Dat vormt namelijk tijdens het fietsen op de 26 inch meisjesfiets paars met versnellingen de basis voor extra fietsgemak. Ongeacht of er nu lange of korte afstanden worden afgelegd, de 26 inch meisjesfietsen paars met versnellingen staan garant voor optimaal comfort. Dat geldt overigens ook onder verschillende weersomstandigheden.

Met de wind in de rug is het fietsen op een meisjesfiets 26 inch paars met versnellingen nog aangenamer als voor een zwaardere trapweerstand gekozen wordt. Bij wind tegen of storm, waarbij het lastig is om vooruit te komen, kan de trapweerstand van de meisjesfietsen 26 inch paars met versnellingen op de laagste stand worden gesteld. Het aantal versnellingen varieert uiteraard per uitvoering, maar het minimale aantal bedraagt drie.

Extra comfort & service

Wij bieden onze klanten graag ook optimaal gemak en comfort als het gaat om de service. Zo kunt u vandaag een paarse meisjesfiets 26 inch met versnellingen bestellen en kan uw dochter er morgen al op fietsen. Zo snel kunnen wij namelijk leveren. De snelle levering gaat niet met extra verzendkosten gepaard, want de verzending van 26 inch meisjesfietsen paars met versnellingen is gratis. De prijs van de 26 inch meisjesfiets paars met versnellingen is dan ook de prijs die u betaalt.

> Liever een andere 26 inch meisjesfiets

Samen zoeken = leuker!

Het betalen van de meisjesfiets 26 inch paars met versnellingen kan meteen bij de bestelling. Of naar keuze achteraf. Overigens raden wij aan om uw dochter in het keuzeproces te betrekken. Uw dochter kan namelijk meerdere jaren op een van de meisjesfietsen 26 inch paars met versnellingen fietsen. Bovendien heeft uw dochter natuurlijk ook een eigen voorkeur en is samen een keuze maken het leukst.

> Ga naar alle meisjesfietsen