Sorteren op:

Paarse transportfiets bij Fietsenopfietsen.nl

Een paarse transportfiets is verkrijgbaar bij Fietsenopfietsen.nl. Wij trachten aan zoveel mogelijk verschillende wensen tegemoet te Lees door

Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
komen en hebben daarom ook een diversiteit aan fietsen in ons aanbod opgenomen. Wij komen niet alleen tegemoet aan de voorkeuren voor kleuren, maar ook ten aanzien van het design en specifieke kenmerken. Wij hebben fietsen in vele kleuren beschikbaar en in het assortiment mag een paarse transportfiets dan ook niet ontbreken. Als uw voorkeur naar de kleur paars uitgaat voor een transportfiets, slaagt u natuurlijk bij Fietsenopfietsen.nl. Uiteraard kunt u ook nog van de gelegenheid gebruikmaken om de transportfietsen in andere kleuren te bekijken.

Transportfiets paars morgen al aan u geleverd

Fietsenopfietsen.nl houdt rekening met de wensen van klanten en natuurlijk wil iedereen zo snel als mogelijk op de nieuwe fiets kunnen fietsen. Wij stellen u dan ook in de gelegenheid om de transportfiets paars meteen online te bestellen. Doet u dat voor 12.00 uur, dan bieden wij de garantie dat u de fiets morgen geleverd krijgt. Daar betaalt u niets extra’s voor, want deze 24uurslevering is een standaard service net als dat wij geen verzendkosten in rekening brengen. Profiteer van alle voordelen van Fietsenopfietsen.nl en maak bij uw bestelling een keuze uit een van de opties voor het betalen. Dat mag ook achteraf, zoals u bij uw bestelling kunt zien. Bij de optie achteraf betalen, zal de rekening pas na de bezorging verstrekt worden. Bestel nu de leuke paarse fiets in transportmodel om er morgen al op te kunnen fietsen.

Op zoek naar een unieke kleur? Kijk dan bij de zilveren transportfietsen.

Wat zijn transportfietsen?

Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.

In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?

Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.

Welke merken transportfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.