Sorteren op:

Paarse transportfietsen 28 inch met versnellingen

Paarse transportfietsen 28 inch met versnellingen staan voor dagelijks gemak op de fiets. Als u iedere Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
dag of regelmatig van de fiets gebruikmaakt dan is het prettig als optimaal comfort en gemak geboden wordt. Dat is het geval met de 28 inch transportfietsen paars met versnellingen. De versnellingen zorgen ervoor dat u de trapweerstand kunt instellen en de voordrager van de 28 inch transportfiets paars met versnellingen maakt het mogelijk om veilig spullen mee te nemen.

Het meenemen van spullen op transportfietsen 28 inch paars met versnellingen kan nog veiliger en gemakkelijker als u ervoor kiest om een fietskrat of mand op de voordrager te bestellen. Fietsenopfietsen.nl biedt u de gelegenheid deze eveneens te bestellen. Het comfort uit zich op een transportfiets 28 inch paars met versnellingen overigens ook door het zitgemak. De zadels zijn namelijk perfect ontworpen om het hoogste zitcomfort te bieden.

Transportfiets 28 inch paars met versnellingen ook voor jongeren

Een paarse transportfiets 28 inch met versnellingen is niet alleen ideaal voor volwassenen, want voor jongeren is deze fiets ook prima geschikt. De transportfietsen 28 inch paars met versnellingen zijn qua wielmaat al voor kinderen vanaf een leeftijd van 12 jaar geschikt. Een transportfiets 28 inch paars met versnellingen kan dan ook uitstekend als schoolfiets gebruikt worden.

> Bekijk alle transportfietsen 28 inch

Uw voordelen!

De transportfietsen 28 inch paars met versnellingen zijn van de hoogste kwaliteit. Fietsenopfietsen.nl biedt namelijk uitsluitend fietsen aan die van de beste kwaliteit zijn. Al merkt u dat niet aan de prijs van een transportfiets 28 inch paars met versnellingen. Die is namelijk in verhouding tot de kwaliteit laag te noemen. Aan extra kosten voor verzending hoeft u overigens niet te denken, want die zijn er namelijk niet. Voor alle bestellingen geldt namelijk dat er gratis verzending van toepassing is. De levering kan daarbij al binnen een dag plaatsvinden.

> Andere transportfietsen kopen?