Paw Patrol kinderfiets: gratis thuis bezorgd

Net als Paw Patrol op avontuur gaan, dat is de droom van iedere jonge jongen. De Lees door

Set Ascending Direction

14 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

14 producten in totaal

Filter
per page
Paw Patrol fiets laat de belevingswereld van het kind in de vrije loop. Rondracen op de Paw Patrol fiets voelt voor een namelijk kind hetzelfde als Ryder op zijn quad of Marshall in de brandweerwagen. Of is je kind juist gek van de puppy’s in deze serie? Voor de kleinste kinderen is er zelfs een Paw Patrol fiets van 10 inch beschikbaar met deze schattige pups. De Paw patrol kinderfiets is een echte beginners model en daarom beschikbaar in verschillende kleine maten. Zo doet je kind zijn eerste fietservaring op met de fiets van zijn favoriete serie. Met de kinderfiets van Paw Patrol heeft iedere jonge jongen gegarandeerd uren plezier.

Verschillende modellen kinderfietsen

De Paw Patrol fietsen staan bovenaan menig verlanglijstje. De populariteit van de Paw Patrol kinderfiets is natuurlijk deels te danken aan de evenzo populaire serie. Deze Paw Patrol fiets een zelf ook een aantal punten wat de meest schattige ‘wauw’ veroorzaakt bij iedere kleine knul. Met glinsterende ogen wordt de kleurrijke bestickering met de bekende Paw Patrol figuren bekeken. Ook de stoere wielen die vliegensvlug over de weg razen maakt ieder jongenshart meer dan blij.

In welke maten is de Paw Patrol kinderfiets beschikbaar?

  • Paw Patrol fiets 10 inch
  • Paw Patrol fiets 12 inch
  • Paw Patrol fiets 14 inch

De Paw Patrol fietsen zijn ideale modellen om het fietsen op aan te leren. Oefening baart kunst. Wanneer je merkt dat je kind al veel zelfverzekerder wordt op de Paw Patrol kinderfiets, kun je de zijwielen eraf schroeven. Met de nodige begeleiding wordt je kind steeds zelfstandiger op de fiets.

Profiteer van onze voordelen

Bestel de Paw Patrol fiets bij FietsenOpFietsen en profiteer van al onze voordelen:

  • Gratis thuis bezorgd
  • Vandaag voor 16:00 besteld = volgende werkdag al in huis
  • Scherpe prijzen
  • Groot assortiment aan fietsen