Paw Patrol 12 inch: Verzending binnen 24 uur!

Paw Patrol, welk kind is niet fan van deze tv-serie? Niet voor niets zijn de Paw Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Patrol 12 inch fietsen heel populair bij de kinderen. En dat is logisch, want de Paw Patrol fiets is supercool. Of je nu fan bent van de schattige hondjes of van de stoere Ryder, op de Paw Patrol 12 inch jongensfiets vind je alle bekende figuren van deze serie. Ga op avontuur samen met je vrienden van Paw Patrol en race rond op je nieuwe kinderfiets 12 inch van Paw Patrol. Krijg je al dorst van het rondrijden? Geen paniek, de superhandige bidonhouder zorgt ervoor dat je altijd voorzien bent van een dorstlesser.

Is een 12 inch fiets geschikt voor mijn kind?

Wanneer je kind voor het eerst op de trappers staat van de Paw Patrol 12 inch, vervult je hart zich met trots. Fietsen is iets wat we in Nederland al van jongst af aan leren. Maar voor welke leeftijd is de fiets van Paw Patrol 12 inch geschikt? Goede vraag! Hieronder zie je een klein overzichtje met leeftijden en lengtes, zodat je zelf kunt kijken of de Paw Patrol 12 inch geschikt is voor jouw kind.

  • 10 inch: geschikt voor 1-3 jarigen met een lengte van 85-100 cm
  • 12 inch: geschikt voor 2-4 jarigen met een lengte rond de 95 cm
  • 14 inch: geschikt voor 3-5 jarigen met een lengte rond de 100 cm
  • 16 inch: geschikt voor 4-6 jarigen met een lengte rond de 105 cm

Wat ook goed is om te weten, de Paw Patrol 12 inch jongensfiets wordt geleverd mét zijwieltjes. Deze zijn er makkelijk op- en af te monteren. Voor de eerste rijervaring zijn zijwieltjes natuurlijk gewenst. Merk je dat je kind toe is aan fietsen zonder zijwieltjes? Probeer dit dan eens, terwijl je ernaast blijft lopen. De kinderfiets 12 inch van Paw Patrol is een ideale fiets om de eerste rijervaring mee op te doen.

Gratis verzending en meer voordelen

Wil je de kinderfiets 12 inch van Paw Patrol kopen en het liefst morgen in huis hebben? Dat kan! Profiteer van al onze voordelen:

  • Vandaag vóór 14u besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Scherpe prijzen
  • Groot assortiment aan fietsen