Police Boy 12 inch fietsen: nu tot wel 40% korting

De Police Boy 12 inch is de perfecte fiets om jonge jongens hun eerste avonturen op Lees door

Set Ascending Direction

15 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

15 producten in totaal

Filter
per page
de fiets op te laten beleven. Voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud is deze maat immers perfect. Omdat het rijwiel ook nog eens aan kwaliteitseisen van het hoogste niveau voldoet, hoeft niets in de weg te staan om snel het plezier van het fietsen te leren kennen. Een Police Boy 12 inch fiets is bovendien ook nog eens voor een geschikte prijs te krijgen. Dit komt bijvoorbeeld omdat de korting op de aanschafprijs kan oplopen tot wel 40 procent.

Natuurlijk is de korting op de 12 inch Police Boy niet het enige voordeel. Denk bijvoorbeeld ook aan voordelen op het gebied van verzending. Dit wordt snel verzorgd en kost niets. De fietsen zijn bovendien uit eigen voorraad leverbaar, wat betekent dat wanneer deze in de webshop te vinden is, deze ook daadwerkelijk beschikbaar is. Dat maakt het aankopen van het rijwiel voor de jongste jeugd wel heel gemakkelijk. Dit geldt voor alle varianten van de fiets.

12 inch Police Boy: Leuke kenmerken

Natuurlijk maken de eerdergenoemde voordelen van de 12 inch Policy Boy voor de kinderen geen verschil. Voor hen zijn hele andere zaken van belang. Zo willen zij vooral het plezier en de sensatie ervaren van politie en boef spelen. Daar is deze fiets dan ook zeer geschikt voor. Dit is te danken aan een aantal belangrijke en leuke kenmerken. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende zaken:

  • Stuurbeschermer gemonteerd
  • V-brake voor
  • Coaster-brake achter
  • Bidon bijgeleverd
  • Stoere kleuren en echt politiedesign

Een Police Boy 12 inch moet in ieder geval altijd voldoende veiligheid bieden voor de kinderen die erop rijden. Het is wel altijd slim om even te kijken naar de verschillende uitvoeringen die er zijn van dit model. De fietsen zijn weliswaar gelijk aan elkaar, maar het ontwerp is wel anders. Zo zijn er uitvoeringen in verschillende kleuren. Dit kan natuurlijk voor een kind heel belangrijk zijn. Die wil hetzelfde als zijn vriendjes, of juist iets anders dan zijn vriendjes. Neem dus altijd even de moeite om te bekijken welk model van de 12 inch fiets Police Boy het meest geschikt zal zijn.

> De houten loopfiets: Verzending = gratis!

Een kind leren fietsen

Hoewel de jongste jeugd nog met zijwieltjes zal rijden, komt er een moment waarop een kind zal willen leren fietsen. Het is dan ook belangrijk dat dit pas gebeurt wanneer het kind eraan toe is. Wanneer dit moment aangebroken is, dan is het geven van vertrouwen ontzettend belangrijk. Laat het kind voelen dat je erin gelooft. Leer het kind goed voor zich te kijken en tijdig te remmen. Ook het aanleren direct voet aan de grond te zetten bij het stoppen is van heel groot belang. Doe dit in een rustige omgeving met veel ruimte.

> Verzending binnen 24 uur: Bekijk nu de houten loopfiets 1 jaar!