Sorteren op:

Popal 20 inch: kortingen tot 40%

Popal 20 inch vertegenwoordigt een categorie met een veelzijdig aanbod van betaalbare fietsen met een hip Lees door

Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren
per pagina
design. Zoel voor jongens als voor meisjes zijn de leukste fietsen beschikbaar in het uitgebreide assortiment van Fietsenopfietsen.nl. U vindt gegarandeerd de ideale 20 inch Popal fiets voor uw kind.

20 inch Popal geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar

Een Popal 20 inch fiets is bij uitstek geschikt voor kinderen die de leeftijd van 6 jaar bereiken. Als u bijvoorbeeld voor de zesde verjaardag voor uw zoon of dochter een Popal 20 inch aanschaft, bent u ervan verzekerd dat er meerdere jaren fietsplezier wordt geboden. Voor alle fietsen in de categorie 20 inch Popal geldt namelijk dat zowel het stuur als het zadel in hoogte verstelbaar zijn. Qua design, kleur en eigenschappen kunt u met alle wensen rekening houden. Er is doorgaans een dubbel remsysteem van toepassing, zodat er tijdens het fietsen op een 20 inch Popal fiets zowel met de hand als met de voeten geremd kan worden.

Bekijk hier de Popal Daily Dutch fietsen.

Unieke stijl met eigentijdse design

Een Popal 20 inch fiets is in de meest uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals in de vorm van een meisjesfiets met voordrager tot een jongensfiets die als mountainbike is uitgevoerd. Er is dus sprake van variatie in designs, maar er is ook een overeenkomst en dat is dat de stijl van een 20 inch Popal fiets altijd uniek en eigentijds is. De Nederlandse fietsfabrikant besteedt aandacht aan comfort en gemak bij het ontwerp van de fietsen. Ook deze elementen zijn standaard vertegenwoordigd, zodat uw kind heerlijk comfortabel en bovendien ook veilig kan fietsen op een 20 inch Popal. Bekijk samen met uw kind de mogelijkheden en kom samen tot een keuze om de leukste Popal 20 inch te bestellen. U krijgt de 20 inch Popal met gratis verzending bezorgd.

> alle Popal 22 inch fietsen

Welke modellen verkopen jullie van het merk Popal?

Allerlei modellen. Even een greep uit het brede assortiment: je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een Brooklyn fiets, omafiets, kinderfiets of transportfiets. Welk model je uiteindelijk kiest is afhankelijk van jouw wensen.

Voor welke leeftijd is het merk Popal geschikt?

Alle leeftijden! Wij verkopen Popal fietsen voor zowel grote als kleine mensen. Al vanaf 12 inch (2-4) jaar tot en met de 28 inch voor volwassenen. Vink in het filtermenu naar welke wielmaat in inches jij op zoek bent

In welke kleuren zijn de Popal fietsen beschikbaar?

In maar liefst 14+ kleuren. Ook hiervoor is het filtermenu erg handig. Vink de gewenste basiskleur aan en maak je keuze uit de vele kleurrijke fietsen.