Sorteren op:

Popal 24 inch fiets: Gratis verzending in één werkdag

De Popal 24 inch is een populaire kinderfiets. En dat is niet voor niets. De uitstekende Lees door

Van laag naar hoog sorteren

9 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 producten in totaal

Filteren
per pagina
prijs kwaliteitverhouding geeft bij onze klanten de doorslag. Richt je ook eens op een 24 inch Popal fiets voor jouw zoon of dochter en geniet door onze voordeelbundels van nog fijnere prijsjes! Vandaag voor 15:00 = Morgen in huis!

Verschillende modellen Popal fietsen

De meest uiteenlopende fietsen vind je via onze website. Van transportfietsen tot stadsfietsen. En van mountainbikes tot omafietsen. Uiteraard uitgevoerd in een kleiner model, zodat je kind er zo op weg fietst. Bekijk ons aanbod. Geheid dat je slaagt voor één van onze goed doordachte kinderfietsen.

Tip:Betrek je kind bij de zoektocht naar een nieuwe fiets en selecteer voorkeuren in de filternavigatie.

24 inch Popal voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Richt je je pijlers op een Popal 24 inch fiets, dan oriënteer je je op fietsjes voor een kind van 8 tot 12 jaar. Is je kind jonger of ouder? Dan zul je een inchmaat moeten opschuiven. Maar alleen wanneer je kind kleiner of langer is dan 130 cm. Deze gemiddelde maat hebben kinderen namelijk wanneer ze kunnen rijden op een Popal 24 inch.

> Liever een kleinere maat? Bekijk dan eens de popal max 14 inch.

Belangrijk om te weten is dat een kind elke ander halfjaar een inchmaat op schuift. Houd dus regelmatig in de gaten of je kind toe is aan een grotere maat fiets. Je weet dat een Popal 24 inch ‘past’ wanneer:

  • Er genoeg ruimte is tussen zadel en stuur
  • Het kind met zijn voeten op de grond kan komen

Een groeispurt kan in eerste instantie opgevangen worden door het zadel en stuur te verstellen. Staan deze al op de hoogste stand, dan is de ruimte tussen het zadel en stuur te klein. Hierdoor fiets je kind met gebogen knieën en is er weinig bewegingsruimte. Het nemen van bochten wordt hierdoor aardig bemoeilijkt. Dan is het tijd om naar een grotere inchmaat te kijken. Bekijk dan eens de 26 inch Popal fiets.

Profiteer van een voordeelbundel bij een Popal 24 inch fiets

Een Popal 24 inch fiets staat garant voor optimaal fietsgemak en groot comfort. Dit geldt voor elk model binnen de Popal lijn. Bij alle Popal fietsen is er sprake van een eigentijdse designs, veilige remsystemen en een soepel trapsysteem. Veel uitvoeringen hebben een ringslot dat aan het frame van de Popal 24 inch is bevestigd. Mocht er geen slot bijgeleverd worden? Schaf dan los een fietsslot aan of maak gebruik van de voordeelbundel voor kortingen.

Binnen de Popal lijn tref je meerdere modellen. De Popal Daily Dutch is het meest populaire model.

Welke modellen verkopen jullie van het merk Popal?

Allerlei modellen. Even een greep uit het brede assortiment: je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een Brooklyn fiets, omafiets, kinderfiets of transportfiets. Welk model je uiteindelijk kiest is afhankelijk van jouw wensen.

Voor welke leeftijd is het merk Popal geschikt?

Alle leeftijden! Wij verkopen Popal fietsen voor zowel grote als kleine mensen. Al vanaf 12 inch (2-4) jaar tot en met de 28 inch voor volwassenen. Vink in het filtermenu naar welke wielmaat in inches jij op zoek bent

In welke kleuren zijn de Popal fietsen beschikbaar?

In maar liefst 14+ kleuren. Ook hiervoor is het filtermenu erg handig. Vink de gewenste basiskleur aan en maak je keuze uit de vele kleurrijke fietsen.