Sorteren op:

Popal beachcruisers 18 inch: tot 40% korting!

Popal beachcruisers 18 inch zijn geweldig leuke fietsen voor kinderen in de leeftijd vanaf 5 jaar. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Het is mogelijk om het zadel en het stuur van een Popal beachcruiser 18 inch te verstellen in hoogte. Daarom zijn de 18 inch beachcruisers Popal ook geschikt om meerdere jaren op te fietsen tot de leeftijd van ongeveer een jaar of 7. De Nederlandse fietsenfabrikant staat bovendien bekend om de uitstekende kwaliteit.

Beachruisers 18 inch Popal hebben een opvallende uitstraling. Dat komt door het ontwerp van het frame van deze originele fietsen. Het frame zorgt in de basis voor het unieke karakter, maar het ontbreken van een bagagedrager draagt daar eveneens aan bij. Er ontstaat daardoor een minimalistische uitstraling. Het comfort en gemak zijn overigens niet minimalistisch, maar juist optimaal als het gaat om het fietsen op een beachcruiser 18 inch Popal.

18 inch beachcruiser Popal binnen een dag geleverd

U kunt de Popal beachcruiser 18 inch van uw voorkeur heel snel in huis hebben. Wij werken zo dat indien er een bestelling gedaan wordt van een 18 inch Popal beachcruiser die voor 13.00 uur binnenkomt de fiets de volgende dag al thuis wordt afgeleverd. Er wordt daarvoor helemaal niets extra’s in rekening gebracht. Verzendkosten van het leveren van Popal beachcruisers 18 inch komen namelijk voor onze rekening.

> Bekijk de kinderfiets 18 inch categorie!

Kies zelf uw betaalmethode

U profiteert bovendien ook van betaalgemak. Deze service houdt in dat bij het bestellen van een beachcruiser 18 inch Popal u de keuze krijgt uit meerdere betaalopties. U kunt kiezen om direct te betalen of pas nadat u de kinderfiets in ontvangst heeft genomen. De klantvriendelijke service is van toepassing op alle beachcruisers 18 inch Popal. Voor het beveiligen van de fiets tegen diefstal kunt u een fietsslot gebruiken. Heeft u geen slot thuis? Dan kunt u er één bij ons bestellen.

> Bekijk ook eens een meisjesfiets 18 inch!