Sorteren op:

Popal beachcruisers 26 inch: tot 40% korting!

Popal beachcruisers 26 inch zijn helemaal geweldig voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 Lees door

Van laag naar hoog sorteren

13 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

13 producten in totaal

Filteren
per pagina
jaar die op een hippe en trendy fiets willen fietsen. Hip en trendy zijn de 26 inch beachcruisers Popal namelijk in alle opzichten. Kijkt u maar eens naar het frame hoe fraai dat is ontworpen en naar de hoogte en breedte van het stuur van de 26 inch beachcruiser Popal. Deze eigenschappen maken dat er sprake is van een originele fiets.

Kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar kunnen meerdere jaren op een originele beachcruiser 26 inch Popal fietsen. Het zadel en het brede stuur van de beachcruisers 26 inch Popal zijn namelijk te verstellen in hoogte. Om er meerdere jaren in de ideale zithouding op te kunnen fietsen, is het na een groeisport van belang om het zadel en het stuur weer te verstellen.

26 inch beachcruiser Popal met gratis verzending

De Popal beachcruiser 26 inch van uw voorkeur kan al binnen een dag geleverd worden als u de bestelling voor 13.00 uur op een werkdag plaatst. Verzendkosten worden niet in rekening gebracht, want de verzending van alle 26 inch beachcruisers Popal is helemaal gratis. Dat is overigens niet alleen van toepassing op het bezorgen van een 26 inch beachcruiser Popal maar op het volledige assortiment.

> Een andere jongensfiets 26 inch kopen?

Beveilig tegen diefstal!

U kunt als uw voor uw kind een beachcruiser 26 inch Popal wilt kopen uiteraard samen de keuze maken. Daarmee is een succesvolle aankoop namelijk verzekerd. Het is wel aan te raden om voor een goede beveiliging tegen diefstal te zorgen. De beachcruisers 26 inch Popal zijn namelijk populaire fietsen en op diefstalgevoelige locaties wordt aangeraden om een stevig kettingslot te gebruiken. U kunt indien gewenst direct een kettingslot bij de aanschaf van de fiets bestellen.

> Bekijk de kinderfiets 26 inch categorie!