Sorteren op:

Popal Benthe 12 inch meisjesfiets: Gratis verzending!

Fietsenopfietsen.nl heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, daarom hebben wij de regeling ‘niet goed, geld Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
terug’. Sinds kort accepteren wij ook betaling achteraf, zo hoeft u pas de betalen wanneer de fiets goed en wel is geleverd.  U ontvangt de fiets in een doos, waarbij het grootste gedeelte van de fiets al gemonteerd is. De handelingen die u moet uitvoeren om de fiets af te monteren zijn uitgebreid beschreven op onze website, hierdoor hoeft u niet heel technisch te zijn om de fiets in elkaar te zetten. Als er bij het monteren tòch problemen zijn kunt u contact opnemen met de klantenservice, wij zullen u dan proberen verder te helpen.

Popal Benthe 12 inch meisjesfietsen: de beste prijs-kwaliteit verhouding

De 12 inch Popal Benthe meisjesfietsen hebben een stevig frame welke gemaakt zijn van staal. Alle kleuren in deze categorie hebben zowel een hand- als terugtraprem. Zo kan uw kind met beide soorten remmen leren omgaan. De fiets heeft zowel voor- als achterop reflectoren, zodat uw kind bij schemering ook zichtbaar is in het verkeer. Bij het bestellen van de Popal Benthe leveren wij gratis een fietstas mee voor op de bagagedrager.

> terug naar alle Popal Bente fietsen

U kunt ook verschillende accessoires bijbestellen, zoals:

  • Het Starry combinatieslot (roze)
  • Een goedgekeurd fietsslot (ART2 kettingslot)
  • Een fietshelm voor kinderen (roze)

Het onderhouden van de fiets is belangrijk

Ook bij kinderfietsen is het belangrijk om de fiets goed te onderhouden, zo gaat de fiets langer mee en het is ook nog eens belangrijk voor de veiligheid van de fiets. Het belangrijkste wat u voor de veiligheid kunt doen is het controleren van de remmen en het frame. Als de remmen niet goed meer remmen kan het zijn dat u dit kunt verhelpen door de stelschroef iets strakker te draaien. Door te controleren of het frame nog in goede conditie is, loopt uw kind geen onnodig risico. Vooral bij fietsen ouder dan 3 jaar is de controle van het frame belangrijk.

De volgende punten zijn ook belangrijk voor het goed onderhouden van de fiets:

  • De bandenspanning moet goed zijn. Als de band te zacht is, kunt u er meer lucht in pompen en als er teveel spanning op staat kunt u er lucht uit laten lopen. De juiste hoeveelheid luchtdruk kun u opvragen bij de fabrikant of opzoeken op internet.
  • Controleer het profiel in de banden, banden zonder profiel vergroten de kans dat uw kind valt. Zeker in de winter of op plekken waar bladeren op de ondergrond liggen is dit een risico.
  • Maak de fiets regelmatig schoon om te voorkomen dat er vuil op het frame of tussen de onderdelen ophoopt. Dit is erg belangrijk voor de levensduur van de fiets.
  • Zet de fiets binnen als u de mogelijkheid hebt, zo heeft de fiets een stuk minder last van de natuurelementen.

Is de maat 12 inch te klein? Kijk dan bij de 14 inch Popal Benthe fiets