Sorteren op:

Popal Benthe 16 inch: deze maand tot 40% korting

Regelmatig hebben wij kortingsacties met kortingen die oplopen tot wel 40%. Op de Popal Benthe meisjesfiets Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
krijgt u rond de 10% korting. Vaak zijn onze kortingsacties tegelijk met een actie waarbij je een gratis fietsslot krijgt, het kan dus voorkomen dat u niet alleen 10% korting, maar ook nog eens een gratis fietsslot krijgt. Verzending is bij ons altijd gratis, en als u niet tevreden bent met de fiets kunt u hem terugsturen en uw geld terug krijgen. Bij dit model krijgt u ook een fietstas met print geleverd. Zo kan uw kind allerlei spullen meenemen, zoals speelgoed of boodschappen.

16 Inch Popal Benthe meisjesfietsen met een voordelige diefstalverzekering

Het afsluiten van een diefstalverzekering bij de aankoop van een Popal Benthe is erg voordelig, en verloopt via Klikzeker.

Een fietsverzekering voor een Popal Benthe meisjesfiets afsluiten bij Klikzeker heeft de volgende voordelen:

  • Een goede dekking (niet alleen diefstal, maar ook vandalisme en diefstal van onderdelen).
  • De verzekering is makkelijk (online) af te sluiten.
  • Goede klantenservice (24 uur per dag bereikbaar).
  • Zelf controle over de verzekering (geen automatische verlenging van het contract bij het aflopen van de looptijd).
  • Duidelijkheid (geen verborgen kosten en duidelijke voorwaarden).

Bij deze fietsverzekering betaal je eenmalig een bedrag bij de aankoop van de fiets, waarna je voor een bepaalde tijd verzekerd bent. Indien het verzekeringsbedrag uitgekeerd wordt vervalt ook de fietsverzekering, en zul je dus een nieuwe fietsverzekering moeten afsluiten. De meeste mensen verzekeren een kinderfiets alleen tegen diefstal, maar er zijn ook verzekeringen die een volledige dekking aanbieden. Bij dit laatste ben je duurder uit maar de verzekering betaald bij meer situaties die zich kunnen voor doen geld uit.

Nieuw in het assortiment > de Popal Bela fiets. Kenmerkend vanwege zijn design en kleurcontrasten. Benieuwd naar de Popal Bela fiets? Klik op de link!

Veelgestelde vragen

“Ik twijfel of we de juiste maat hebben gekozen, hoe weet ik dit zeker?”

Om een kinderfiets in de juiste maat te bestellen hoeft u alleen maar de maattabel te bekijken. Als u na het bekijken van de maattabel nog niet zeker bent, kunt u contact opnemen met de klantenservice, welke u zullen adviseren welke maat juist is. Als u een fiets in de verkeerde maat heeft besteld kunt u deze kosteloos retourneren. De klantenservice is op werkdagen tussen 9 en 5 bereikbaar.

“Wat valt er allemaal onder de garantie van 1 jaar?”

De fabrieksgarantie van 1 jaar op de Popal Benthe is van toepassing op het frame en niet op de losse onderdelen. Roest valt ook niet onder de garantie omdat dit te voorkomen is door de fiets juist te onderhouden. Door de fiets in te sprayen met een siliconenspraykrijgt het frame goede bescherming tegen roest.

> bekijk het het complete aanbod met Popal Benthe fietsen.