Sorteren op:

Popal Bike 2 Fly 12 inch: gratis thuisbezorgd

Bent u voor uw zoon die zelf leert fietsen op zoek naar een Popal Bike 2 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Fly 12 inch fiets? Deze vindt u zeker bij de online winkel van Fietsenopfietsen. Wij hebben een uitgebreid aanbod en voor de leeftijdscategorie tussen de 2 en 4 is de 12 inch Popal Bike 2 Fly een goede keuze. De fiets is verkrijgbaar in de kleuren donkerroze, donkergrijs of wit en wordt geleverd met zijwieltjes in dezelfde kleur. Dit staat niet alleen leuk maar uw kind leert er ook goed mee fietsen. De Popal Bike 2 Fly 12 inch fiets is het ideale cadeau voor een kind dat nog aan het leren is om te fietsen. Als ze eenmaal goed op weg zijn kunt u er ook voor kiezen de zijwieltjes eraf te halen. Deze zijn eenvoudig te demonteren. U kunt er ook een mandje op vast maken zodat uw kind ook zelf wat mee kan nemen op de fietstochten. Bij de aanschaf van een kinderfiets kunt u ook een fietsverzekering afsluiten. Deze verzekering biedt u de garantie dat u, zonder eigen risico, schade en verlies van de fiets uitgekeerd krijgt.

12 inch Popal Bike 2 Fly jongensfietsen met voordelige fietsverzekering


Een 12 inch Popal Bike 2 Fly jongensfiets schaft u eenvoudig online aan via Fietsenopfietsen. Het afsluiten van een bijbehorende fietsverzekering is snel geregeld en heeft de volgende voordelen:

  • Tijdens het afrekenen van uw aankoop krijgt u een passende verzekering aangeboden die u direct kunt afsluiten.
  • De fiets is verzekerd tegen beschadiging (ook door ongelukken) maar ook tegen diefstal (van de gehele fiets maar ook van de losse onderdelen).
  • De 12 inch Popal Bike 2 Fly jongensfiets is verzekerd binnen heel Europa dus als deze meegaat op vakantie geldt de verzekering ook.
  • De verzekering geldt een jaar. Hierna kunt u zelf kiezen voor verlenging of een andere verzekering.
  • Schade kunt u eenvoudig melden via het online schadeformulier en bij vragen kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen met de verzekeraar.

> Vandaag besteld, morgen in huis: Popal Bike 2 Fly 14 inch fiets!

Wat te doen bij vragen over de verzekering?

“Ik weet niet meer hoe lang de verzekering geldt en wat er precies gedekt wordt.”

In dat geval kunt u van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 18:00 bellen met telefoonnummer 0800 400 4008 of een mailtje sturen naar [email protected] U kunt hier terecht met al uw vragen.

“Hoe lang zit ik aan de verzekering vast?”

De fietsverzekering die u afsluit bij Klikzeker is een jaar geldig. Mocht het niet bevallen of wilt u liever een andere verzekering hebben dan bent u daar na een jaar geheel vrij in. De aangeboden verzekering sluit overigens wel aan bij de door u uitgekozen fiets.

> Terug naar het gehele assortiment Popal Bike 2 Fly fietsen!