Sorteren op:

Popal Bike 2 fly 16 Inch: tot 40% korting!

Wanneer een kind klaar is voor een Popal Bike 2 fly 16 inch fiets, dan valt Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
dit ongeveer samen met het moment waarop het zonder zijwieltjes leert fietsen. Dit is het moment dat de hulpwieltjes die er bij de allerkleinsten nog op zitten worden weggedraaid en het echte fietsen gaat beginnen. Dit betekent dus ook dat u een stevige fiets wilt aanschaffen die wel tegen een stootje kan. Er zal immers hier en daar best een klein ongelukje gebeuren. Daarnaast is het niet onbelangrijk dat de fiets ook gewoon een stoere uitstraling heeft.

16 Inch Popal Bike 2 Fly jongensfietsen: veiligheid en sterk

De Popal Bike 2 Fly 16 inch modellen zijn typerend voor wat Popal-fietsen te bieden hebben. Het zijn fietsen die vooral sterk en stevig zijn en waar veiligheid bij voorop staat. Dit is natuurlijk extra belangrijk op deze leeftijd. De fiets is immers geschikt voor jongens van 4 tot en met 6 jaar. De veiligheidskenmerken zijn bijvoorbeeld:

  • Een handrem voor op het voorwiel
  • Een terugtraprem op het achterwiel (dit is zeker in het begin de manier waarop kinderen nog zullen remmen)
  • Een stevig frame van staal
  • Een dichte kettingkast. (Zo kan er ook niets aan vuil, water of zelfs de schoenveter of broek van uw kind tussen komen)

Natuurlijk gaat het om meer dan alleen de stevigheid en de soorten remmen die op de Popal Bike 2 Fly zitten. Ook wordt er bijvoorbeeld een bel meegeleverd en zijn er spatborden zowel voor als achter. Daarnaast is er een vorm van verlichting op de fiets. Er zitten namelijk op allerlei plekken reflectoren. Dit is toch ook een fijne wetenschap voor bijvoorbeeld de maanden waarin het wat donkerder. Denk bijvoorbeeld aan wintermaanden met veel neerslag.

Veelgestelde vragen

Is mijn kind geschikt voor een 16 Inch fiets?

Dit hangt van de lengte van uw kind af. Is hij net iets langer dan een meter, dan past hij er perfect op. Dit is meestal de leeftijdsgroep van 4 tot en met 6-jarigen. Het kan ook zijn dat uw kind iets sneller of langzamer groeit natuurlijk.

Krijg ik een handleiding voor de montage?

Omdat een aantal onderdelen van de fiets nog moeten worden afgemonteerd krijgt u wel enkele instructies. Zo kunt u stapsgewijs de delen monteren.

Hoe moet ik de fiets schoonhouden?

U doet er verstandig aan zo nu en dan een beetje warm water met zeep te pakken en hiermee de fiets af te soppen. Daarna moet u hem even goed drogen voor u hem weer wegzet.

> Niet de juiste maat? Bekijk dan eens onze Bike 2 Fly 18 inch fietsen!