Sorteren op:

Popal Black Fighter 12 Inch: vóór 23.59u besteld = morgen in huis!

De Popal Black Fighter 12 Inch is de kinderfiets waarop u uw kind leert fietsen. Waar Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
dit niet voor alle modellen geldt, geldt wel voor de Popal Black Fighter met 12 inch wielen. U kunt hem namelijk in verschillende kleuren krijgen. Voor u persoonlijk maakt het misschien niet zo veel uit, maar voor uw kind kan dit weleens een heel groot verschil in aantrekkingskracht zijn. Een jongen stapt misschien wel veel eerder op een rode fiets terwijl een meisje het graag leert op een fiets in crèmekleur. Daar maakt u uw kind natuurlijk graag blij mee.

12 Inch Popal Black Fighters: snel te monteren


Het grote voordeel van Popal fietsen is dat ze zeer makkelijk te monteren zijn. Dit komt vooral omdat er niet te veel ingewikkelde extra onderdeeltjes worden bijgeleverd. De pakketten bevatten altijd de volgende delen:

  • Het frame met een achterwiel (dit is al gemonteerd).
  • Een voorwiel (makkelijk in te steken).
  • Een spatbord (snel vast te zetten).
  • Een stuur (even goed op de rechte plaatsing letten).
  • Een zadel.
  • Een doos met kleine onderdelen (deze zijn voor het afmonteren belangrijk)

In een doos zitten nog wat losse onderdelen zoals de trappers en de fietsbel. Dit kunt u allemaal zelf simpel in elkaar schroeven met simpel gereedschap dat in ieder huishouden te vinden is. U kunt het vaak met een steeksleutel en een inbussleutel al geheel voor elkaar krijgen. Dit is nauwelijks de moeite te noemen en kan in een kwartiertje worden gedaan.

> Bekijk ook het gehele assortiment Popal Black Fighter fietsen: Gratis verzending!

Uw kind leren fietsen

Dat de fiets waar u uw kind op leert fietsen zijwieltjes heeft is handig, maar daarmee heeft u hem of haar nog niet leren fietsen. Daarbij komen ook nog een aantal andere zaken kijken. Zodra u de juiste fiets heeft, bij voorkeur de Popal Black Fighter, begint het pas. Zelfstandig fietsen leert een kind namelijk ongeveer op zijn vierde. Al zijn er natuurlijk altijd snelle leerlingen en wat langzamere leerlingen bij. Er zijn een aantal dingen waar u aandacht aan moet besteden en dan kan het heel snel gaan.

Het is vooral belangrijk dat u uw kind leert vooruit te kijken. Kunnen bewegen door het verkeer en erop kunnen anticiperen is immers het allerbelangrijkste wat bij het gebruik van voertuigen, inclusief de fiets, komt kijken. Daarnaast is het ook belangrijk dat u uw kind leert remmen op de juiste manier. Verkeerd remmen, bijvoorbeeld te hard of te laat, kan immers ook pijnlijk zijn. Geef uw kind wel het vertrouwen om het zich eigen te maken. Dit is vaak de doorslaggevende factor.

> Niet de juiste maat? Bekijk dan de Popal Black Fighter 14 inch fietsen!