Sorteren op:

Popal Black Fighter 22 inch: gratis verzending!

Voor de prijs waarvoor de 22 inch Popal Black Fighter te koop is zul je niet Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
snel een jongensfiets vinden van dezelfde kwaliteit. Doordat de fiets in hoogte verstelbaar is hoef je ook niet bang te zijn dat uw kind al na een half jaar niet meer op de fiets past. Het model van de Popal Black Fighter is uniek en kenmerkt zich door de details, zoals een extra breed zadel en gekleurde spatborden. Dit model heeft geen achterdrager, daarom zijn de spatborden extra belangrijk om opspattend water tegen te houden. De kettingkast is gesloten zodat er geen broekspijp tussen de ketting vast kan komen te zitten. De led-verlichting voor en achter is draadloos en werkt op batterijen. Op de Popal Black Fighter zit alles wat je van een fiets verwacht: verlichting, een bel, een comfortabel zadel, reflectoren op de spaken, een gesloten kettingkast en goed werkende remmen.

22 inch Popal Black Fighter jongensfietsen: met extra korting

Omdat de verzending gratis is voor ons gehele assortiment, wordt u niet verrast door onverwachtse kosten. Daarbij geven wij regelmatig korting op alle Popal jongensfietsen, waarbij de hoeveel korting verschilt per model. Wij geven ook een jaar garantie op dit model, lees voor de specifieke garantie scenario’s de garantievoorwaarden. Het totale gewicht van de Popal Black Fighter 22 inch jongensfietsen ligt op ongeveer 15 kilo, wat niet zwaar is voor een fiets met een frame van ijzer. Alle fietsen op deze pagina beschikken over zowel een handrem als een terugtraprem. De 22 inch fiets is geschikt voor kinderen met een lengte van ongeveer 122 cm. Wijkt uw kind van deze lengte af? Klik dan rechts bovenin op ‘Welke maat fiets?’ en kies de juiste maat op basis van de maattabel op deze pagina. Het kan namelijk zijn dat als uw kind erg lang of juist erg kort is voor zijn leeftijd, een andere maat fiets beter past.

> Niet de juiste maat? Bekijk dan eens onze Popal Black Fighter 24 inch fietsen!

Extra tips om veilig te fietsen in de winter

In de winter is het voor uw kind net wat gevaarlijker om op de fiets de weg op te gaan. Gelukkig kunt u zelf al een hoop doen om de fietstocht zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zorg in ieder geval dat uw kind extra warm gekleed is, het liefst in een felle jas. Zo valt uw kind beter op en als hij ten val komt, geeft de jas extra bescherming. In de winterperiode kunt u ook het zadel iets verlagen, zodat uw kind makkelijk bij de grond kan komen.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens onze andere Black Fighter fietsen!