Sorteren op:

Popal Black Fighter 24 inch: tot 40% korting!

Gedurende de actieperiode geven wij op alle Popal Black Fighter modellen tot 40% korting. De acties Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
waarbij we een gratis fietsslot leveren bij het bestellen van een Popal fiets, kan tegelijk met de actieperiode van de korting vallen. Tevens is op ons volledige assortiment gratis verzending van toepassing, zo staat u dus niet achteraf voor onverwachte kosten. De Popal Black Fighter (24 inch) wordt in 3 kleuren geleverd, namelijk: zwart, blauw en donkerrood. Bij elke Popal Black Fighter heeft u de optie om voordelig een mand bij te bestellen, deze kunt u voorop de fiets plaatsen. Ook een kettingslot kunt u met korting kopen bij het aanschaffen van de fiets, op alle accessoires geven wij bij het bestellen van een fiets namelijk 10% korting.

Popal 24 inch Black Fighter fietsen: voordelige fietsverzekering

Voor het afsluiten van een fietsverzekering betaald u geen maandelijks bedrag. U betaalt namelijk eenmalig een bedrag waarna de fiets voor de aangegeven periode is verzekerd tegen diefstal. U kunt ook een volledig dekkende fietsverzekering nemen, zodat de verzekering ook bij andere situaties uitkeert. Klikzeker is onze partner voor het afsluiten van fietsverzekeringen, alle verzekeringen verlopen dus via Klikzeker. Wij laten dit over aan Klikzeker omdat het een betrouwbare partij in de sector is, en wij ons zo volledig kunnen richten op de service omtrent het leveren van fietsen aan onze klanten. Tevens heeft een verzekering bij Klikzeker de volgende voordelen:

  • De klantenservice is goed bereikbaar, 24 uur per dag 7 dagen in de week.
  • Doordat het een online verzekeringsmaatschappij is, is de verzekering makkelijk online af te sluiten.
  • De dekking gaat verder dan de verzekering van andere verzekeraars.
  • Door de duidelijke verzekeringsvoorwaarden sta je niet achteraf voor verborgen kosten.

De verzekering wordt ook niet automatisch verlengd, u kunt dus zelf aan het einde van de verzekeringsperiode aangeven of u de verzekering wilt verlengen.

> Andere Popal Black Fighter fiets kopen? Vandaag besteld, morgen in huis!

Kies de juiste maat

“Hoe bepaal ik de juiste maat fiets voor mijn kind?”

Zorg er altijd voor dat de kinderfiets niet te hoog is. Dit is lastig met op- en afstappen maar het fietsen zelf is dan ook niet makkelijk. De juiste framegrootte van een fiets bepaalt u met behulp van de lengte van uw kind en de leeftijd.

“Hoe weet ik dat de maat juist is voor mijn kind?”

Een kind dient met de voeten aan de grond te kunnen op de fiets. Als een kind niet goed bij de trappers kan of juist met de knieën boven het stuur uitkomt, is de fiets te hoog of te laag. Ook de 24 inch Popal Black Fighter jongensfietsen kunt u op hoogte afstellen van het stuur en zadel. Zet uw kind er tijdens het afstellen op, dan weet u of de hoogte juist is. Pas de hoogte van het stuur en zadel aan als uw kind na verloop van tijd te groot wordt voor de huidige afstelling.

> Toch op zoek naar een andere fiets? Bekijk eens de Popal Bike 2 fly fiets!