Sorteren op:

Crossfiets Popal: altijd een lage prijs met korting

Een Crossfiets Popal is ideaal voor kinderen welke een stoere BMX fiets willen om op te Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
crossen en te stunten. Het is een fiets welke je op de groei koopt, met een zadel en stuur welke verstelbaar zijn. Let wel op dat je niet een te grote fiets koopt, want als je niet met je voeten bij de grond komt, is de kans op vallen een stuk groter. De Crossfiets Popal heeft een stevig frame van staal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kinderen kunnen met deze fiets stunten door op de extra steunen bij het voor- en achterwiel te staan. Door achterop te staan is het een stuk makkelijker om het voorwiel de lucht in te tillen. Let wel op dat door te stunten met de Crossfiets Popal, de kans op vallen groter is. Het is daarom zeker een aanrader om een fiets inclusief een fietshelm te kopen. Naast de altijd lage prijs geven wij ook regelmatig korting op de aanschaf van bepaalde fietsen.

Popal crossfietsen: de beste service

Bestel je een fiets bij fietsenopfietsen.nl dan heb je de fiets de volgende werkdag al in huis, als je voor 13:00 de bestelling plaatst. De verzending is kosteloos en je hebt verschillende betaalmogelijkheden. Daarnaast heb je bij ons ook de volgende voordelen:

  • Een goedkope diefstalverzekering, welke je bij het afrekenen makkelijk kunt afsluiten.
  • De mogelijkheid om pas te betalen als je de fiets al binnen hebt.
  • Een scherp geprijsde fiets en regelmatige kortingsacties.
  • Extra bundelkorting als je tegelijk met de fiets een helm of slot koopt.

Door de verschillende kortingen en de gratis verzending scheelt het kopen van een fiets bij ons een hoop geld. Ben je er niet zeker van welke maat fiets je kind nodig heeft, klik dan rechts bovenin op de knop ‘Welke maat fiets?’ om de maattabel te zien.

> Vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een damesfiets!

Zet de fiets wel op slot!

Het grootste nadeel van BMX fietsen is dat deze standaard geen slot hebben, iets wat normale fietsen wel hebben. Daarom moet je wel een fietsslot bijbestellen, zodat je kind de fiets niet overal zonder slot laat slingeren. Daarnaast heeft de diefstalverzekering ook als eis dat je de fiets goed op slot zet. Je hebt ook de mogelijkheid als ouder om één kettingslot te kopen waarmee je ook meteen de fiets van je kind op slot zet. Het nadeel hiervan is dat je kind de fiets niet op slot kan zetten wanneer jij er niet bent. Daarnaast is het slim om kinderen te leren de fiets op slot te zetten, zodat ze dit later ook doen. Het onderhouden van het frame met siliconenspray raden wij aan om de levensduur van het frame te verlengen.

> Fietsslot kopen: Profiteer van kortingen tot wel 40%!