Sorteren op:

Popal Daily Dutch 24 inch: tot 40% korting!

De 24 inch Popal Daily Dutch is met zijn 24 inch bijna een volwassen maat en Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
daarom ook geschikt voor de opkomende tiener. Deze maat is geschikt voor de kinderen vanaf 8 jaar en stijlvol uitgerust met een voor drager en een achter drager. De fiets is verkrijgbaar is verschillende kleuren zoals zwart of groen. Ook zijn er grijs gekleurde varianten met ieder een andere accentkleur. Zo blijft de kleur mooi strak, maar zitten er toch nog leuke details op die in het oog springen. Daarnaast heeft deze maat ook versnellingen. Hierdoor zal een helling op fietsen stukken makkelijker worden voor uw kind.

24 Inch Popal Daily Dutch fietsen: verzending en bijpassende maat

Bij de aankoop van een Popal Daily Dutch fiets, zullen er geen verzendkosten worden berekend. De verzending is namelijk gratis voor zowel Nederland als België. Daarbij is het zo dat wanneer de fiets voor 13:00 wordt besteld, deze in 9 van de 10 gevallen de volgende dag wordt bezorgd.

De Popal Daily Dutch 24 inch is, zoals eerder vermeld, bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Hierbij wordt er rekening gehouden met een kind met een lengte van 130 cm. De leeftijd is dus niet doorslaggevend bij het kiezen van de maat, het kan namelijk ook zo zijn dat uw kind ouder of jonger is en toch op de fiets past. Het belangrijkste is dat de lengte goed is.

Is uw kind groter of kleiner dan de geadviseerde maat, kies dan een fiets op basis van deze richtlijnen:

  • 22 inch fiets is geschikt voor kinderen die 122 cm groot zijn.
  • 24 inch fiets is geschikt voor kinderen die 130 cm groot zijn.
  • 26 inch fiets is geschikt voor kinderen die 145 cm groot zijn.

Verder moet er altijd gelet worden dat de fiets niet te groot is. Dit zorgt ervoor dat het kind meer moeite heeft met het onder controle krijgen van de fiets. Hij of zij zal bijvoorbeeld niet goed bij de pedalen komen om goed kracht te kunnen zetten. Als u er niet uit komt wat de juiste maat is voor uw kind, neem dan contact met ons op zodat we u kunnen adviseren in uw keuze.

> Bekijk ook eens de Popal Daily Dutch 26 inch fiets: Vandaag besteld, morgen in huis!

Gebruik de juiste fietsverlichting

Naarmate de leeftijd vordert, zal er vaker voorkomen dat het kind later in de avond gaat fietsen. Daarom is het belangrijk dat er goed gelet wordt op de fietsverlichting. Als er geen fietslicht wordt gebruikt, bestaat de kans dat uw kind een boete krijgt voor het fietsen zonder verlichting. En zelfs als er een fietslicht aanwezig, is moet deze aan verschillende eisen voldoen: er moet een wit of geel licht voor en een rood licht achter gebruikt worden, de lampen moeten rechtuit schijnen en de lampen mogen niet knipperen. Om er zeker van te zijn dat er aan al deze eisen wordt voldaan, dienen alle lampen regelmatig gecontroleerd te worden. Als de lampen op batterijen branden, moeten deze ook regelmatig gecontroleerd worden. Door optijd te controleren voorkomt u dat het licht van de fiets tijdens de rit uitvalt.

> Bekijk alle Daily Dutch Popal fietsen: Gratis verzending op het gehele assortiment!