Popal Daily Dutch Basic+: Verzending = gratis

De meeste kinderen leren fietsen al vanaf kleins af aan. Eerst met de nodige hulp, maar Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
al gauw gaat je kind al op eigen houtje naar school, muziekles of voetbal. Met de Daily Dutch Basic+ fietsen van Popal fietst jouw kind soepel en vol plezier naar school. De hippe voordrager en bagagedrager geven echt karakter aan deze Daily Dutch Basic+ fiets. Bang dat jouw kind niet vooruit komt als het weer eens hard waait? Dat is niet nodig, want dankzij de 3 versnellingen kan er heel makkelijk overgeschakeld worden naar een lichtere versnelling.

Hoe kies je de juiste fietsmaat uit?

De Daily Dutch Basic+ fietsen van Popal zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes en kun je in verschillende varianten aanschaffen. De kleinere modellen fietsen van Popal Daily Dutch Basic+ zijn bijvoorbeeld enorm kleurrijk, daar word je toch spontaan vrolijk van? Is jouw kind een echt prinsessenmeisje? Dan rijdt zij binnenkort vol trots de wijk rond op haar roze Daily Dutch Basic + fiets. In welke kleur je de Popal Daily Dutch Basic+ uiteindelijk wilt aanschaffen, hangt helemaal af van de wensen van het kind.

De fietsmaat – uitgedrukt in inches – kan nog wel eens een dingetje zijn. Het zadel en het stuur van de Popal Daily Dutch basic+ fiets kun je altijd nog wat verstellen, maar dit kan natuurlijk ook niet eindeloos. Goed nieuws: deze Daily Dutch Basic+ fietsen van Popal zijn bij ons verkrijgbaar in 20, 22, 24, 26 en 28 inch. Omdat het ene kind nét iets harder groeit dan het andere kind, bepalen we de juiste fietsmaat aan de hand van de lichaamslengte:

> 10 inch  85-100 cm
> 12 inch  95 cm
> 14 inch  100 cm
> 16 inch  105 cm
> 18 inch  110 cm
> 20 inch  115 cm
> 22 inch  122 cm
> 24 inch  130 cm
> 26 inch  145 cm
> 28 inch  145+ cm

Popal Daily Dutch Basic+ gratis thuis bezorgd!

Wij begrijpen helemaal dat je deze super stijlvolle Popal Daily Dutch Basic+ fiets zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daar zetten wij ons graag voor in. Profiteer daarnaast ook van onze andere voordelen:

  • Jouw fiets gratis thuis bezorgd
  • Op werkdagen vóór 16u besteld, morgen in huis!
  • Niet goed, geld terug
  • 1 jaar garantie op het frame van de Daily Dutch Basic+ fiets