Popal Daily Dutch Basic+ 22 inch: ideale fiets

De Popal Daily Dutch Basic+ 22 inch is een ideale fiets met het model van een Lees door

Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
transportfiets. Deze fiets is zo compleet uitgevoerd dat het een volwassen uitvoering in een kindermodel is. Dat maakt de 22 inch Popal Daily Dutch Basic+ extra populair onder kinderen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar. Dit model is overigens specifiek een meisjesfiets en in allerlei vrolijke kleuren beschikbaar. Er zijn originele uitvoeringen die over een print beschikken die afgebeeld is op zowel de kettingkast als de jasbeschermers. Met de diversiteit in kleuren en uitvoeringen is er voor elk meisje een perfecte keuze te maken. De Popal Daily Dutch Basic+ 22 inch is ideaal voor kinderen vanwege het grote gemak en het optimale comfort.

Originele eigenschappen van de Popal Daily Dutch Basic+ 22 inch

De Popal Daily Dutch Basic+ 22 inch ziet er modern uit en heeft authentieke elementen, maar biedt ook een solide basis. Dat is te danken aan het frame dat uitgevoerd is in stevig staal. Het nostalgische karakter komt door de voordrager in combinatie met de jasbeschermers en bagagedrager tot uiting. Het spreekt voor zich dat hiermee ook voorzien wordt in praktisch gemak. Er is zowel voor als achter ruimte op de 22 inch Popal Daily Dutch Basic+ om een tas mee te nemen. Voorop is het zelfs mogelijk om een originele fietskrat of leuke fietsmand te plaatsen. De + staat bij het model Popal Daily Dutch Basic voor de aanwezigheid van drie versnellingen. Die zijn ideaal om gemakkelijk en comfortabel te fietsen onder allerlei omstandigheden.
De drie versnellingen zorgen ervoor dat de trapweerstand zelf in de ideale stand is in te stellen. Dat is natuurlijk een groot voordeel en daarom betreft het hier ook een Popal Daily Dutch Basic Plus model. Er zijn nog een aantal originele eigenschappen van toepassing. Bijvoorbeeld de LED verlichting die als koplamp in combinatie met een achterlicht is uitgevoerd en op batterijen werkt. De verkeersveiligheid is uiteraard van groot belang en daarom beschikt ieder wiel over een transparante reflector. Het is bovendien handig dat deze Popal Daily Dutch Basic 22+ beschikt over een ringslot. Dat voorkomt dat de fiets gemakkelijk door een ander is mee te nemen. Het comfortabele zadel en het stuur zijn zo uitgevoerd dat deze in hoogte te verstellen zijn. Verder bestaat het remsysteem van de 22 inch Popal Daily Dutch Basic+ meisjesfietsen uit een terugtraprem en handrem.

• Ideale meisjesfiets
• Uitvoering als populaire transportfiets
• 3 versnellingen voor instellen trapweerstand
• Voordrager en bagagedrager
• Fietsverlichting op batterij
• Ringslot aan frame
• Handrem en terugtraprem

Snelle levering + gratis verzending

Ga je er samen met jouw dochter voor zitten om het leukste exemplaar van de Popal Daily Dutch Basic+ 22 inch meisjesfietsen uit te zoeken? Jouw dochter heeft vast al snel een favoriet exemplaar op het hoog. Bijvoorbeeld in de paarse uitvoering met een leuke print. Of in de blauwe kleur. Staat de keuze vast? Dan is de bestelling zo geregeld en krijg je de Popal Daily Dutch Basic+ 22 inch snel geleverd. Zelfs al de volgende dag als je voor 16.00 uur de bestelling doorgeeft. De verzending is gratis en wij bieden jou de keuze om achteraf te betalen of direct bij de aanschaf van de Popal Daily Dutch Basic+ 22 inch.