Popal Daily Dutch Basic+ 26 inch: kwaliteit, comfort en gemak

De Popal Daily Dutch Basic+ 26 inch is als een transportfiets uitgevoerd en staat garant voor Lees door

Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
de beste kwaliteit, optimaal comfort en groot gemak. Dat is net wat kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar nodig hebben tijdens het fietsen. Bijvoorbeeld om mee naar school te fietsen of om in de vrije tijd te gebruiken. De 26 inch Popal Daily Dutch Basic+ heeft een comfortabel zadel dat net als het stuur op de lengte is aan te passen.
Dat is ideaal, want kinderen van 10 tot 14 jaar hebben nu eenmaal niet allemaal dezelfde lengte. De beste zithouding is door het verstelbare zadel en stuur in ieder geval gegarandeerd. Het design van de Popal Daily Dutch Basic+ 26 inch is helemaal van deze tijd. Het is een populaire transportfiets waar veel vraag naar is. Dat is uiteraard niet voor niets en tekent meteen ook de kwaliteit, comfort en gemak van dit model.

Popal Daily Dutch Basic+ 26 inch met unieke kenmerken

De 26 inch Popal Daily Dutch Basic+ beschikt als transportfiets over 3 versnellingen en daarin ligt de basis van het extra gemak. Het is voor kinderen fijn om zelf de controle te hebben over de trapweerstand onder diverse omstandigheden. Het maakt nogal wat uit of er een flinke storm is om tegenin te fietsen. Of dat de wind in de rug is. De trapweerstand is met het switchen van versnelling aan te passen. De Popal Daily Dutch Basic+ 26 inch is wat dat betreft een ideale fiets om niet alleen korte ritten op te fietsen, maar ook lange afstanden. Aangezien het design gebaseerd is op een authentieke transportfiets beschikt de Popal Daily Dutch 26 inch met 3 versnellingen over vervoersruimte. Die is beschikbaar op de voordrager en op de bagagedrager.
Andere authentieke elementen worden gevormd door de gesloten kettingkast en de jasbeschermers. De LED verlichting op batterij draagt bij aan de verkeersveiligheid door in het donker met licht aan te fietsen. De verlichting van de Popal Daily Dutch Basic+ 26 inch is simpel met een knopje te bedienen. De transparante reflector in het voorwiel en in het achterwiel zorgen voor extra zichtbaarheid. Er is overigens sprake van nog meer gemak, want het remsysteem biedt twee remopties. Dat is mogelijk met de handrem en met de terugtraprem. Het is ook handig dat er alvast voorzien is in een ringslot om te voorkomen dat de popal Daily Dutch Basic+ 26 inch gestolen wordt.

• Populaire transportfiets
• Solide en stabiel
• Kwaliteit, comfortabel en gemak
• Goed zichtbaar in het verkeer
• Voordrager en bagagedrager
• Dubbel remsysteem
• Frame met ringslot
• 3 versnellingen

Snelle levering zonder verzendkosten

Popal Daily Dutch Basic+ 26 inch is bij ons in meerdere kleuren te verkrijgen. Heeft jouw kind een favoriete kleur? Bepaal samen welk model het wordt en plaats de bestelling dan maken wij deze kinderfiets voor verzending gereed. De 26 inch Popal Daily Dutch Basic+ is al binnen een dag leverbaar als je voor 16.00 uur bestelt. Je betaalt geen verzendkosten, want de verzending is gratis.