Popal Daily Dutch Basic 20 inch: hip en trendy

De Popal Daily Dutch Basic 20 inch is een hippe en trendy fiets. Het leuke is Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
dat het eigentijdse karakter extra goed naar voren komt door de vrolijke kleuren. Er zijn meerdere kleurencombinaties voor de Popal Daily Dutch Basic 20 inch meisjesfietsen. Bijvoorbeeld in roze met blauw, maar ook met paars als basiskleur. Daarnaast is er de keuze voor een meer neutrale uitvoering, zoals wit of matzwart. Ook voor jongens zijn er populaire 20 inch Popal Daily Dutch Basic fietsen beschikbaar. Deze jongensfietsen hebben een frame met dubbele stang als kenmerk.

Algemene kenmerken van de Popal Daily Dutch Basic 20 inch

De Popal Daily Dutch Basic 20 inch is in de eerste plaats een stevige fiets met een solide frame. Hierdoor is er sprake van optimale stabiliteit. Dat is uiteraard belangrijk, want deze 20 inch Popal Daily Dutch Basic is voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar geschikt. De kinderfiets is echter wel uitgevoerd in een volwassen model. Het design is namelijk op een authentieke transportfiets is gebaseerd. Dat betekent dat er zowel een voordrager als een bagagedrager en jasbeschermers aanwezig zijn. Deze details maken deze kinderfiets tot een volwaardig model. Er is bij het ontwerp extra aandacht besteed aan het zadel. Er is daarbij sprake van een royale zit en optimaal comfort. De handvaten zijn bij alle Popal Daily Dutch Basic 20 inch kinderfietsen in dezelfde kleur als het zadel uitgevoerd.
De Popal Daily Dutch Basic 20 inch meisjesfietsen en jongensfietsen hebben allemaal een dubbel remsysteem. Er is een terugtraprem en er is een handrem beschikbaar om te remmen. Kinderen zijn op deze fiets zowel overdag als in het donker zichtbaar in het verkeer. De 20 inch Popal Daily Dutch Basic kinderfiets heeft in ieder wiel een transparante reflector. Daarnaast is er LED verlichting van toepassing met een gemakkelijke bediening. Om de fiets helemaal compleet te maken, is er ook voorzien in de aanwezigheid van een ringslot. Dat is natuurlijk handig om de Popal Daily Dutch Basic veilig onbeheerd achter te laten. Het is overigens ook ideaal dat het zadel en het stuur van deze kinderfiets verstelbaar zijn in hoogte.

• Hip en trendy design
• Voordrager
• Bagagedrager
• Fietsverlichting
• Handrem
• Terugtraprem
• Ringslot
• In allerlei kleuren

Snel geleverd met gratis verzending

Jouw kind vindt het vast fantastisch om samen met jou de favoriete Popal Daily Dutch Basic 20 inch uit te zoeken. De verschillen zijn vooral aanwezig in de basiskleur en eventuele combinatie van kleuren. Daarbij zijn er Popal Daily Dutch Basic kinderfietsen die een originele print hebben. Daar kan het ook natuurlijk ook op vallen. Of is de aanschaf van de 20 inch Popal Daily Dutch Basic een cadeau voor de verjaardag van je kind? Dan houd je gewoon zelf rekening met de favoriete kleur van jouw dochter of zoon. Wij zorgen in elk geval voor een snelle verzending en rekenen daarbij geen verzendkosten. Bestellingen voor 16.00 uur gedaan, worden de volgende dag al geleverd. Je hebt daarbij de keuze om achteraf de betaling te voldoen.