Popal Daily Dutch Basic 22 inch: populaire transportfiets

De Popal Daily Dutch Basic 22 inch is voor kinderen in de leeftijd van 7 tot Lees door

Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
9 jaar een populaire fiets met het model van een transportfiets. Deze kinderfiets is helemaal van deze tijd en uitgevoerd met een volwassen design. De 22 inch jongensfiets Popal Daily Dutch Basic kenmerkt zich door de originaliteit van de dubbele stang in het frame. Er is een ruime keuze uit allerlei kleuren. Dat geldt ook voor de uitvoering van de Popal Daily Dutch Basic 22 inch meisjesfiets. Voor meisjes is er bovendien een keuze voor een uitvoering met een originele print op de kettingkast en jasbeschermers.

Eigenschappen van de Popal Daily Dutch Basic 22 inch

De Popal Daily Dutch Basic 22 inch meisjesfietsen en jongensfietsen beschikken over een aantal algemene kenmerken. Er is uiteraard een verschil in design van deze kinderfiets voor jongens en meisjes, maar de basiseigenschappen zijn gelijk. Bijvoorbeeld als het gaat om de aanwezigheid van een voordrager en bagagedrager. De jasbeschermers vormen eveneens onderdeel van de 22 inch Popal Daily Dutch Basic kinderfiets. Deze combinatie van onderdelen vormt de basis voor het authentieke design. Bovendien is er praktisch gemak. Er is bijvoorbeeld ruimte om een tas mee te nemen op de pakjesdrager of voordrager. De jasbeschermers hebben veiligheid als functionaliteit. Het royale zadel is op een manier ontworpen dat er sprake is van een comfortabele en aangename zit. Leuk detail is dat de handvaten van de Popal Daily Dutch Basic in eenzelfde kleur als het zadel zijn uitgevoerd.
In de leeftijd van 7 tot 9 jaar groeien kinderen. Daarom zijn het zadel en het stuur van de Popal Daily Dutch Basic fietsen aan te passen in de hoogte. Er is dan ook meerdere jaren met plezier op deze fiets te fietsen. Een andere eigenschap van de Popal daily Dutch basic 22 inch fiets is dat er sprake is van een combinatie van een handrem en terugtraprem. Dit zijn beiden veilige en praktische remsystemen. De veiligheid in het verkeer heeft voor een groot deel te maken met de zichtbaarheid. Er is daarvoor LED verlichting op batterij beschikbaar en er is in de wielen een reflector tussen de spaken aangebracht. Deze is transparant. Het ringslot maakt deze fiets helemaal af en volwaardig.

• Populair design
• Voordrager
• Bagagedrager
• jasbeschermers
• Fietsverlichting op batterij
• V-brake
• Terugtraprem
• Ringslot
• In diverse kleuren

Bestel met garantie op snelle levering en gratis verzending

Het is leuk om samen met je kind te kijken welke van de Popal Daily Dutch Basic 22 inch het favoriete model is. Dan maak je samen de beslissing om de meisjesfiets of jongensfiets te kopen en is jouw kind gegarandeerd blij. Wij bieden ook garanties en wel met betrekking tot de snelle levering en gratis verzending. Onze service is in meerdere opzichten klantgericht. Zo heb je bij ons ook de keuze om de Popal Daily Dutch Basic 22 inch direct af te rekenen of niet. Achteraf betalen is bij ons namelijk een optie en is bij de bestelling te selecteren.