Popal Daily Dutch Basic 26 inch: eigentijds en trendy

De Popal Daily Dutch Basic 26 inch is met recht een model te noemen dat eigentijds Lees door

Set Ascending Direction

8 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

8 producten in totaal

Filter
per page
en trendy is. Het is namelijk een transportfiets die helemaal van deze tijd is en niet meer uit het straatbeeld is weg te denken. Het spreekt haast voor zich dat de 26 inch Popal Daily Dutch Basic enorm populair is onder kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Het is ook niet voor niets dat deze Popal Daily Dutch Basic als model zowel ontworpen is als meisjesfiets en als jongensfiets. Het gemak dat deze kinderfiets met volwassen uitvoering biedt, is enorm groot. Dat maakt de meisjesfietsen en jongensfietsen met dit ontwerp ideaal om elke dag comfortabel op te fietsen, zoals naar school. Of natuurlijk in de vrije tijd om met vrienden en vriendinnen op pad te gaan.

Unieke kenmerken van de Popal Daily Dutch Basic 26 inch

De Popal Daily Dutch Basic 26 inch is uitgevoerd als een transportfiets en beschikt om deze reden dan ook over een voordrager. Dat is niet het enige authentieke element van deze kinderfiets. Er is tevens sprake van jasbeschermers die de fiets een nostalgisch karakter geeft. Voor extra praktisch gemak is er bij bepaalde uitvoeringen eveneens in een bagagedrager voorzien die bovendien is uitgerust met een set snelbinders. Dat maakt het weer simpel en veilig om achterop een tas vast te binden en mee te nemen op de 26 inch Popal Daily Dutch Basic 26 inch.
De single speed fiets beschikt over een stevige stalen frame en heeft een zadel en een stuur die verstelbaar zijn. Dat is ook de reden dat deze Popal Daily Dutch Basic geschikt is voor jongens en meisjes van 10 tot 14 jaar. De fiets heeft een remsysteem met een uitvoering in een handrem aan het stuur en met een terugtraprem. De 26 inch Popal Daily Dutch Basic is een kinderfiets in een volwassen uitvoering dan er is dan ook LED verlichting aanwezig. Deze is bedienbaar met een knopje en bestaat uit een koplamp en achterlicht. Om de fiets helemaal compleet te maken, beschikt de Popal Daily Dutch Basic 26 inch over een ringslot.

• Eigentijds en trendy ontwerp
• Model transportfiets
• Jongensfiets en meisjesfiets
• Geschikt voor kinderen van 10 tot 14 jaar
• Voordrager en bagagedrager
• Fietsverlichting werkt op batterij
• Remsysteem: handrem en terugtraprem
• Ringslot
• Keuze uit originele kleuren

Snel bezorgd uit voorraad met gratis verzending

Jongens en meisjes in de leeftijd van 10 tot 14 jaar kiezen natuurlijk graag zelf de fiets uit. De kans is groot dat de keuze op het model Popal Daily Dutch Basic 26 inch valt. Het is nu eenmaal een populair model fiets die bovendien gemak biedt en comfortabel is. Het is bovendien leuk dat er meerdere kleuren beschikbaar zijn om uit te kiezen. Als het favoriete exemplaar is gekozen, is het mogelijk om de Popal daily Dutch Basic met wielmaat 26 inch al binnen een dag in huis te hebben. De verzending is helemaal gratis en wij bieden de gelegenheid tot achteraf betalen.