Popal Daily Dutch Basic 28 inch uitgevoerd als transportfiets

De Popal Daily Dutch Basic 28 inch is als een transportfiets uitgevoerd en beschikt daarom over Lees door

Set Ascending Direction

7 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

7 producten in totaal

Filter
per page
nostalgische kenmerken. Deze geven de fiets een authentieke uitstraling en maken het tot een populair model. De 28 inch Popal Daily Dutch Basic is als herenfiets beschikbaar en tevens als damesfiets ontworpen. Het is een fiets die op dagelijkse basis te gebruiken is vanwege het grote comfort en gemak. Het is bijvoorbeeld een fiets die prima geschikt is als stadsfiets en het fietsen van lange afstanden is net zo comfortabel als het maken van een klein ritje. De kwaliteit van het model Popal Daily Dutch Basis is zoals te verwachten is van dit fietsmerk uitstekend. Er is gebruik gemaakt van de beste materialen, zoals stevig staal waar het frame van is gemaakt

Karakteristieken van de Popal Daily Dutch Basic 28 inch

De Popal Daily Dutch Basic 28 inch heeft als eigenschappen een aantal karakteristieken die zo kenmerkend zijn voor het model van een transportfiets. Het gaat dan bijvoorbeeld om de voordrager die deze fiets tot een transportfiets maakt. Het nostalgische karakter komt naar voren in de aanwezigheid van de jasbeschermers. Deze dienen uiteraard ook een praktisch doel. De jasbeschermers voorkomen dat een lange jas bijvoorbeeld tussen de spaken komt. Of een lange sjaal. Het praktisch gemak van de 28 inch Popal Daily Dutch Basic is onder meer te ervaren met het tweeledige remsysteem.
Er is een optie om met de hand te remmen door de handrem te gebruiken. Daarnaast is er een optie om de terugtraprem met de voet in werking te zetten. Praktisch gemak is er ook met de bagagedrager die extra ruimte biedt om een tas mee te nemen. Het is gemakkelijk om deze Popal Daily Dutch Basic 28 inch overal te parkeren als er geen fietsenrek is. De dubbele pootstandaard voorziet in een stabiele parkeerstand. Verder is het met de zichtbaarheid in het verkeer in het donker goed geregeld met de LED verlichting. Deze is met een knopje aan te zetten en werkt op batterijen. Het op slot zetten van de Popal Daily Dutch Basic 28 inch is mogelijk met het ringslot. Het is echter wel aan te bevelen om een extra kettingslot te gebruiken op plaatsen waar de kans op diefstal groot is.

• Uitgevoerd als transportfiets
• Model herenfiets en damesfiets
• Authentiek design met moderne eigenschappen
• Uitstekende kwaliteit
• Voordrager en bagagedrager
• Handrem en terugtraprem
• LED verlichting
• Ringslot

Gratis verzending en snelle levering

Voor alle fietsen geldt dat er sprake is van gratis verzending en dat is dus ook van toepassing op de Popal Daily Dutch Basic 28 inch. Wij zorgen bovendien voor een snelle levering vanuit voorraad. In de praktijk betekent dit dat het mogelijk is om bij een bestelling in de ochtend deze de volgende dag al in ontvangst te kunnen nemen. Onze klantgerichte service biedt nog meer voordeel. Zo heb je de keuze om bij het kopen van de 28 inch Popal Daily Dutch Basic direct te betalen. Of je kiest voor de optie tot achter betalen.