De Popal Daily Dutch Prestige fietsen; gratis verzending

Pakt u ook graag de fiets voor de korte afstanden? Of bent u op zoek naar Lees door

een geschikte fiets voor uw kinderen? Dan is de Popal Daily Dutch fiets een stijlvolle en comfortabele optie. Deze fietsen van het merk Popal hebben een stijlvol design van eigentijdse stadsfietsen. Dat is handig in de opstap en door de pakjesdrager aan de voorkant ook nog eens handig om grotere tassen of zelfs mensen mee te vervoeren. In welke leeftijdsklasse u ook zit, de Popal Daily Dutch fietsen hebben een uniek uiterlijk die passen bij elke leefstijl. De fiets heeft een stevige basis, waardoor u nog jarenlang kunt profiteren van een comfortabele fiets.

De Daily Dutch Prestige fiets van Popal; enkele verrassende voordelen

De Popal Daily Dutch fietsen hebben een verrassend fraai uiterlijk. Met wielen van 28 inch en zowel voor als achter een pakjesdrager, brengt deze fiets interessante elementen met zich mee. Bij de Daily Dutch fietsen kunt u daarnaast kiezen voor een ingebouwde remnaaf (terugtraprem), roller breaks of de vaste remmen onder de handvaten. Het zadel van de Popal fietsen kent een vaste bruine uitstraling, welke perfect past binnen het design van de Daily Dutch fietsen. Enkele mooie voordelen van dit type fiets zijn de volgende:

  • Stevige voor- en achter een drager, dit is handig om zware dingen mee te vervoeren.
  • Een goede pootstandaard, die tevens dubbelzijdig is.
  • Een ringslot, goed bestand tegen mogelijke diefstal.
  • LED-fietsverlichting, hetgeen besparing oplevert voor uw accu .

Bij het ringslot dient u overigens rekening te houden met het feit dat wij geen insteekkabel rekenen. Deze kunt u zelf tegen lage kosten aankopen, hetgeen zorgt voor extra beveiliging. Ook op de drager voorop de fiets kunt u nog een extra krat kopen, bijvoorbeeld om zware tassen in te leggen voor extra zekerheid. Deze extra opties zijn exclusief en vallen dus buiten de gerekende kostprijs voor de Popal Daily Dutch fietsen.

> Vandaag voor 16u besteld, morgen in huis: De Popal Montabella fiets!

Leuke tips om sneller op je bestemming te komen met de fiets

Fietsen is gezond en zeker onder de juiste omstandigheden ook prettig voor uw gemoedstoestand. Wilt u graag sneller fietsen, dan kan dat natuurlijk ook met enkele simpele tips. Let bijvoorbeeld op uw kleding, hoe strakker de kleding om het lichaam zit, hoe meer aerodynamisch u wordt. Dat komt omdat u minder wind vangt en dus minder last zult hebben van wind tegen. Tevens kan u zichzelf kleiner maken, bijvoorbeeld door in een gebogen houding te gaan zitten, of uw lichaam smaller te maken. Daarnaast is het handig om de ketting van je fiets goed te smeren, zodat rotaties op uw fiets soepeler verlopen en u dus meer snelheid kunt maken.

> Toch op zoek naar een ander type fiets? Misschien is de Popal Brooklyn fiets iets voor u!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.