Popal Daily Dutch Prestige N3 fiets: Gratis verzending op gehele assortiment

De naam van de fiets verklapt het eigenlijk al. Dit zijn de meest prestigieuze fietsen van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Popal. Alles is eraan gedaan om deze fietsen zo goed mogelijk te maken voor de klant. Zo beschikken de Popal Daily Dutch Prestige N3 fietsen over Shimano Nexus versnellingen, een AXA Defender Ringslot en een dubbele poot standaard. Dit zijn toponderdelen voor een topfiets. De Popal Daily Dutch Prestige N3 fietsen worden gemaakt voor zowel dames als heren. Daarnaast is er een keuze in verschillende framekleuren. Hierdoor zit er voor bijna iedereen een perfecte fiets tussen. Het is daarom ook niet gek dat de fietsen een 8,9 scoren op fietstest.nl. De Daily Dutch Prestige fietsen mogen zich ook winnaar noemen in de Schoolfietstest 2020!

 • Toponderdelen voor een topfiets
 • Beschikbaar voor dames en heren in verschillende framekleuren
 • Gekroond tot winnaar in de Schoolfietstest 2020 op fietstest.nl

Popal Daily Dutch Prestige N3 fietsen: Tips bij aanschaf van een fiets

Voordat je een fiets koopt is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Zo is het allereerst van belang om te bedenken waar je de fiets voor wil gebruiken. Wil je een fiets voor alledaags gebruik, of wil je toch liever een fiets om mee door de bossen te rijden? Ook is het belangrijk dat een fiets in de juiste framemaat wordt aangeschaft. Niet iedereen heeft dezelfde lengte. Daarom worden fietsen in verschillende maten gemaakt. Zoek daarom eerst op welke framemaat het beste bij jou past! Bekijk daarna altijd goed of je versnellingen nodig hebt op de fiets. Als je dagelijks op de fiets zit is het erg prettig om versnellingen te hebben, zodat je altijd een ideaal traptempo kunt aanhouden. Verder is het handig om te weten of het stuur en het zadel in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor kun je deze onderdelen op jouw ideale hoogte afstellen. Natuurlijk is het voor veel mensen ook belangrijk om naar de kleur van de fiets te kijken. Het oog wil immers ook wat. Echter zou dit het laatste punt moeten zijn waar je rekening mee houdt. Het is namelijk belangrijker dat een fiets goed bij je past, ongeacht de kleur.

 • 1. Waar wil je de fiets voor gebruiken?
 • 2. Heeft de fiets de juiste framemaat?
 • 3. Heeft je fiets versnellingen nodig?
 • 4. Zijn het zadel en het stuur in hoogte verstelbaar?
 • 5. Heeft de fiets de gewenste kleur?

> Fietsen kopen? Nu gratis verzending op het gehele assortiment!

Mag een fiets mee in de trein?

Het is mogelijk om een fiets mee te nemen in de trein. Je moet hiervoor echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag een fiets alleen maar worden meegenomen buiten de spitstijden. Dit betekent dat een fiets op werkdagen niet in een trein meegenomen mag worden tussen 06:30 – 09:00 en 16:00 – 18:30. Op feestdagen, in het weekend en in de maanden juli en augustus mag de fiets de gehele dag worden meegenomen in de trein. Daarnaast is het verplicht om een dagkaart te kopen voor een fiets. Als je dit niet doet, dan ben je in overtreding en kun je een boete krijgen. Verder is het verboden om een fiets mee te nemen in een Intercity Direct. Ook een fiets met een verbrandingsmotor is niet toegestaan in de trein.

 • Op werkdagen toegestaan buiten de spits
 • In het weekend, op feestdagen of in juli en augustus de gehele dag toegestaan
 • Verplicht om een dagkaart te kopen voor de fiets
 • Niet toegestaan in de Intercity Direct
 • Fiets met verbrandingsmotor niet toegestaan in de trein

> Tot wel 40% korting: kinderfietsen & damesfietsen!