De Popal Daily Dutch Royal: gratis verzending!

De Popal Daily Dutch Royal doet zijn naam eer aan. Deze fiets zit koninklijk lekker en Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is gebouwd volgens de nieuwste fietstrends. Van Popal is dan ook niets minder te verwachten. Het merk is al sinds 2008 bezig met het vervaardigen van de beste fietsen voor heel Nederland. Inmiddels klinkt de naam ook al door in andere Europese landen. Een welverdiende prestatie voor een hardwerkend, oprecht merk. Vandaag de dag biedt het meer dan wel driehonderd prachtige modellen aan, waardoor er voor iedereen een perfecte fiets bij zit. Popal vindt het belangrijk dat de klant aan een uitstekende fiets wordt geholpen voor een redelijke prijs. Daarom betaalt u nooit teveel voor uw Popal fiets. Tegelijkertijd hebt u nog vele jaren plezier van de uitstekende aanwinst.

Daily Dutch Royal fietsen van Popal: traditioneel met een moderne twist

De Popal Daily Dutch Royal is een fiets die u zich elke dag weer zal doen verbazen over het comfort. Ook het klassieke uiterlijk zal u nooit vervelen. De fiets heeft veel traditionele trekjes van de klassieke omafiets, maar er zijn vele details aan toegevoegd die het geheel van de fiets hip en fris doen ogen. Het frame heeft nog zijn traditionele uiterlijk, maar heeft een dikte die past bij moderne, hedendaagse fietsen.

Daarnaast is hij gemaakt van modern aluminium. Dit maakt de fiets stevig en smaakvol. Hij heeft een matte glans en is verkrijgbaar in kleuren als petrol blauw, wit en zwart. De fiets is al voorzien van een fietsbel en heeft een jasbeschermer. De koplamp heeft LED-verlichting. Naast de handrem is er ook een terugtraprem aanwezig. Al met al heeft deze fiets alles wat u verlangt in een fijne fiets voor dagelijks gebruik.

> Bekijk ook onze andere Popal Daily Dutch fietsen: gratis verzending op het gehele assortiment!

Een fiets die bij u past

Omafietsen zijn al vele jaren erg in trek, zeker onder de Nederlanders. Niet alleen de praktische kant is vandaag de dag belangrijk, maar ook het uiterlijk van een fiets. Wij Nederlanders spenderen immers een veel meer tijd op de fiets dan de gemiddelde mens. Er zijn eindeloos veel manieren om uw fiets er beter uit te laten zien. Omafietsen bieden op dit gebied net iets meer mogelijkheden dan andere fietsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leuke fietsaccessoires als:

  • een bloemenkrans voor aan het stuur
  • een krat voor voorop
  • een mooie, opvallende bel
  • een mand voor voorop
  • kralen voor aan de spaken

Accessoires geven een fiets niet alleen karakter, maar zijn ook erg praktisch. Zo maakt een grote, handige krat het mogelijk om veel boodschappen of bagage veilig op de fiets mee te nemen. Veel Nederlanders kijken dan ook als eerst naar omafietsen bij het maken van een keuze.

> De Popal omafiets: vandaag besteld, morgen in huis!