Sorteren op:

Popal damesfiets 26 inch: nu tot wel 40% korting

Een Popal damesfiets 26 inch is altijd de juiste keuze. Dit komt omdat er verschillende modellen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

10 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

10 producten in totaal

Filteren
per pagina
in deze maat te krijgen zijn. Dat betekent dus dat altijd de fiets die past bij de persoon of het gebruik te vinden is. Een groot voordeel is bovendien dat de fietsen niet duur hoeven te zijn. Mede doordat er goede kortingen te krijgen zijn die kunnen oplopen tot wel 40 procent. Dat betekent dus ook dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit altijd goed op orde is. Bovendien zijn er nog veel meer voordelen.

Zo is het bijvoorbeeld zo dat de 26 inch Popal damesfiets gratis verzonden kan worden en er weinig montagewerk overblijft bij aflevering. Daardoor is deze dus ook direct in gebruik te nemen. Wie veel op de fiets zit hoeft zich dus geen zorgen te maken. Er kan direct van genoten worden en dit zal voor lange tijd het geval blijven. Bovendien is het ook nog eens zo dat de fiets aan allerlei belangrijke kwaliteitseisen voldoet.

26 inch Popal damesfietsen: alle gemakken voorzien

Wanner gekeken wordt naar 26 inch Popal damesfietsen, dan zal opvallen dat deze ook van alle gemakken zijn voorzien. De fietsen moeten immers bruikbaar zijn onder de verschillende omstandigheden die in Nederland kunnen voorkomen. Zeker ook wanneer de fiets voor dagelijks gebruik wordt ingezet. Voorbeelden in het geval van de Popalr 26 inch damesfiets zijn:

  • Het frame van staal
  • Schakelen tussen meerdere versnellingen
  • Handrem en terugtraprem bruikbaar
  • Bijgeleverd ringslot op de fiets
  • Verlichting en reflectoren

Een Popal damesfiets 26 inch is bovendien geschikt voor grote meisjes en volwassen vrouwen. Zeker ook omdat het stuur en het zadel op de juiste hoogte zijn in te stellen. Daardoor kan er altijd comfortabel op gereden worden. Of dit nu een stadsfiets of transportfiets betreft, of wanneer er gekozen wordt voor een 26 inch damesfiets van Popal in de vorm van een toerfiets. Wie verschillende vormen van fietsen leuk vindt, kan er bovendien voor kiezen om meerdere modellen aan te schaffen. Met de kortingen als uitgangspunt past dit immers veel beter in het budget.

> Bekijk ook eens ons herenfiets assortiment: Verzending = gratis!

Een fietsband plakken

Het is natuurlijk altijd vervelend wanneer een fiets een lekke band heeft. Dit is echter geen reden om iedere keer naar de fietsenmaker te stappen. Het is immers ook goed te leren om zelf de banden te plakken. Zorg altijd voor een setje van bandenlichters, plakkers en lijm. Licht de band, zoek het lek, schuur er omheen plak de plakker met wat lijm en plaats de band weer op de velg. Het is wel slim om de lijm even te laten drogen. Pompen tot deze onder druk staat en fietsen maar. Wie enige oefening heeft gehad zal merken dat het plakken net als het fietsen nooit meer verleerd wordt.

> Profiteer van kortingent tot wel 40%: Bestel nu een fietsslot!