Sorteren op:

Popal damesfietsen met versnellingen: Tot 40% voordeel!

De populariteit van Popal damesfietsen met versnellingen is groot. Dat is ook een reden dat Fietsenopfietsen.nl Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
een groot aanbod beschikbaar heeft met keuze uit de meest uiteenlopende uitvoeringen en modellen. Het aantal versnellingen van Popal damesfietsen is afhankelijk van het model. Er zijn bijvoorbeeld uitvoeringen die over drie versnellingen beschikken, maar er zijn eveneens modellen met 6 of meer versnellingen. Bepaal wat voor jou belangrijk is en bestel vandaag nog. Jouw damesfiets van Popal met versnellingen wordt binnen 24u geleverd.

Damesfietsen Popal met versnellingen voor ieder doel

Des te meer versnellingen een damesfiets van Popal heeft, des te meer comfort je ervaart tijdens het fietsen. Dat komt omdat een versnellingen op een fiets bepalend is voor onder welke omstandigheden je met normaal tempo kunt blijven fietsen. Ofwel, hoe meer versnellingen, hoe meer je in verschillende situaties het ideale traptempo kunt aanhouden voor lange en korte afstanden voor:

  • Recreatief gebruik
  • Sportief gebruik

Op welke manier en voor welk doel je de Popal damesfiets met versnellingen gebruikt, belangrijk is dat je in de versnelling die je het meest gebruikt de minste weerstand voelt. Dit is helemaal aan jou en is bovendien heel persoonlijk. Waar de ene persoon op een damesfiets van Popal met versnellingen prima in versnelling 3 een heuvel op kan fietsen, doet de ander dat liever in versnelling 1.

Verzending = gratis: Bestel nu een popal max 14 inch!

Damesfiets Popal met versnellingen: gratis verzending

Een Popal damesfiets met versnellingen is uitgevoerd in verschillende trendy designs. Weet je al waat jouw voorkeur naar uitgaat? Bekijk je opties en selecteer deze in het filtermenu. Je kunt een damesfiets van Popal met versnellingen filteren op:

  • Budget
  • Framemaat
  • Kleur
  • ART slot

> Toch een andere goedkope damesfiets kopen?

Bescherm je fiets tegen diefstal met een slot

Wij raden aan je damesfiets van Popal met versnellingen goed op slot te zetten. Er zijn modellen waarbij je ringslot geleverd krijgt. Op diefstalgevoelige locaties is het echter aan te raden een extra fietsslot te gebruiken om de kans op diefstal te verkleinen. Je kunt daarvoor een keuze maken uit het aanbod met fietssloten.

> Bekijk alle Popal fietsen!

 

 

 

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.