Sorteren op:

Popal damesfietsen zonder versnellingen: gratis verzending!

Popal damesfietsen zonder versnellingen worden in ons aanbod gepresenteerd in veel verschillende uitvoeringen. Dat betekent dat Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren
per pagina
de kleur en het design per model kunnen variëren. Er zijn echter ook meerdere Popal damesfietsen zonder versnellingen met hetzelfde design die in verschillende kleuren worden aangeboden. Elk model Popal damesfiets zonder versnellingen beschikt over bepaalde eigenschappen en die staan overzichtelijk bij de fiets vermeld.

Het is handig om eerst het aanbod met damesfietsen Popal zonder versnellingen te bekijken en te vergelijken aan de hand van de afbeeldingen. Als er een damesfiets Popal uitspringt die uw aandacht trekt, kunt u de eigenschappen en toelichting bekijken. Op deze manier kunt u uiteindelijk tot de ideale keuze komen en de fiets gemakkelijk bestellen. U kunt daarbij overwegen om eventueel een kettingslot of kabelslot aan te schaffen om de fiets extra te beveiligen tegen diefstal.

Damesfiets Popal zonder versnellingen geleverd binnen 24 uur

Een Popal damesfiets zonder versnellingen wordt door Fietsenopfietsen.nl snel geleverd en dat gaat gepaard met gratis verzending. U profiteert dan ook niet alleen van de voordelige prijzen die berekend worden voor de Popal damesfietsen zonder versnellingen, maar tevens van de gratis verzending. Bovendien kan er al een levering van de Popal damesfiets zonder versnellingen plaatsvinden binnen 24 uur.

> Een andere goedkope damesfiets uitzoeken?

Kies de juiste inchmaat!

De damesfietsen Popal zonder versnellingen worden aangeboden met wielmaat 28 inch. Deze wielmaat maakt dat een damesfiets Popal zonder versnellingen geschikt is voor iedereen met een lengte vanaf 145 centimeter. Dat betekent in de praktijk dat kinderen vanaf een leeftijd vanaf gemiddeld 12 jaar er al op kunnen fietsen. Het zadel en het stuur zijn overigens te verstellen, zodat iedereen met de eigen lichaamslengte rekening kan houden. Het is namelijk belangrijk dat de voeten de grond kunnen raken om van een optimale zithouding te kunnen spreken.

> Misschien toch een andere Popal fiets?