Sorteren op:

Een eerste fiets als kleine jongen krijgen is natuurlijk niet zomaar iets. Hard door de straat Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
durven trappen is één van de eerste spannende dingen die je meemaakt. Dat kan dan maar beter gebeuren op een hele stoere fiets. De Popal Duncan 12 inch voor kinderen van 2 tot 4 jaar bieden wij dan ook in verschillende kleuren aan. Zo kan jouw zoon zich dus al vroeg onderscheiden door een blauwe, oranje of juist een zwarte fiets. Hoewel ze alle drie even stoer zijn kan dit toch een leuk extraatje zijn.

12 Inch Popal Duncan jongensfietsen

De 12 inch Popal Duncan jongensfiets is geschikt voor de allerkleinsten, in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Het is dus de eerste fiets waar ze het op gaan leren. Daarom is het ook goed om te weten dat er een aantal belangrijke kenmerken aan de fiets zitten die hierbij kunnen helpen om het fietsen makkelijker te maken.

  • Zijwieltjes (deze zijn ook los te schroeven wanneer uw kind al vroeg toe is aan zelfstandig fietsen)
  • Frame van staal (botsen, vallen, regen, het is allemaal geen probleem)
  • Zacht zadel (lekker zitten is ook belangrijk als je voor het eerst leert fietsen)
  • Achteruittraprem (achteruittrappen om te remmen is voor de allerkleinsten makkelijker te onthouden en te doen dan handremmen)
  • Stevige banden en wielen (stoepjes op en af of door plassen en bosjes fietsen is geen probleem)

> Vandaag besteld, morgen gratis thuisbezorgd: De Popal Duncan 14 inch fietsen!

De fiets verzekeren

Natuurlijk kan er van alles gebeuren met een fiets. Dit geldt zeker ook op jonge leeftijd. Dat hoeft echter niet te betekenen dat u hier geen rekening mee hoeft te houden. Het kan daarom best verstandig zijn om de fiets direct te verzekeren bij aanschaf. Bijvoorbeeld met de Klikzeker verzekering. U kunt dit tijdens het bestelproces direct meenemen. U krijgt dan direct de verzekering die bij het betreffende model, zoals de Popal Duncan 12 Inch, past. Daarmee bent u direct tegen een heleboel zaken beschermd zonder dat het u heel veel hoeft te kosten.

De zaken waar u bijvoorbeeld tegen verzekerd bent zijn diefstal en inbraak. Wordt de fiets op onrechtmatige wijze van u afgenomen, dan zal er dekking tegen zijn. Ook zijn er gevallen waarbij schade wordt gedekt. Dit is in het geval van vandalisme zo, maar ook door bijvoorbeeld ongelukken. U heeft dan bovendien ook nog eens geen eigen risico. De reparaties worden volledig gedekt. U sluit de verzekering voor het eerste jaar af, daarna kunt u kiezen of u er nog een tweede jaar aan vastplakt of niet.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens al onze Popal Duncan fietsen!