Sorteren op:

Popal Duncan 14 Inch: tot 40% korting & gratis verzending

Een goede fiets is belangrijk in de leeftijd van 3 tot 5 jaar. Dit is namelijk Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
ongeveer het moment waarop kinderen zelfstandig leren fietsen. Dat betekent dus zonder zijwieltjes en zonder hand van papa op de schouder. Dat wilt u natuurlijk vooral op een veilige fiets doen. Maar dan wel tegen een aantrekkelijke prijs. De Popal Duncan 14 Inch fiets past precies in dat plaatje. De fiets is namelijk van hoge kwaliteit en de prijs kan laag gehouden worden.

Dat kan bijvoorbeeld doordat wij regelmatig kortingen uitdelen. Dit kan zomaar tot wel tien procent van het aankoopbedrag schelen. De fiets is al niet duur, maar dan wordt het helemaal goedkoop. Bovendien is de verzending ook nog eens gratis. Bovendien wordt een fiets een dag later geleverd als u hem voor 13.00 heeft besteld. Zo zitten er dus wel heel veel voordelen nog voor het zelfs maar over de kenmerken van de fiets zelf gaat.

14 inch Popal Duncan jongensfietsen: alles erop en eraan

De 14 inch Popal Duncan is niet zomaar een simpele fiets. Er zit direct alles op en aan. De fiets is daardoor zowel veilig als praktisch tegelijk. Uw zoon leert direct alle voordelen van een goede fiets te herkennen en te gebruiken. Op de fiets zitten bijvoorbeeld:

  • Een fietsbel op het stuur
  • Spatborden voor en achter
  • Een terugtraprem achter
  • Een handrem voor
  • Een reflectorlampje voor
  • Verschillende reflectorlampjes in de wielen.

De meeste onderdelen zitten al direct op de fiets gemonteerd. Slechts een aantal dingen, zoals de fietsbel, moet u zelf nog even vastzetten. Deze worden in een kleine doos bijgeleverd. Met behulp van een inbussleutel en een steeksleutel kunt u alle losse onderdeeltjes snel en direct op de fiets monteren zodat hij klaar is voor gebruik. U kunt op deze wijze ook het zadel en het stuur in hoogte verstellen. Dit zal gedurende de twee a drie jaar dat u de fiets gebruikt immers ook nodig zijn.

> Vandaag besteld, morgen in huis: De Popal Duncan 16 inch fietsen!

Makkelijk mee te nemen

Het grote voordeel van het zelf kunnen monteren van een fiets is dat u hem ook net zo gemakkelijk weer kunt demonteren. Daardoor is hij heel gemakkelijk mee te nemen. U stopt hem bijvoorbeeld zo in de achterbak van uw auto. U hoeft alleen maar de zijwielen los te maken en het stuur een slag te draaien. Binnen vijf minuten heeft u dit weer opgebouwd als u op de plek van bestemming bent aangekomen. Zo kan uw zoon overal lekker op zijn eigen fiets blijven rijden.

> Bekijk ook het gehele assortiment Popal Duncan fietsen!