Sorteren op:

Popal Duncan 16 inch: vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis

Al vanaf de allerkleinste jeugd willen jongens zich graag onderscheiden. Een goede fiets draagt daar zeker Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
aan bij. Bij voorkeur natuurlijk een jongensfiets zoals de 16 inch Popal Duncan. Deze fiets voor kinderen van 5 tot 7 jaar ziet er vooral heel goed uit. Hij is bovendien door ons in verschillende kleuren te leveren. Naast zwart is hij er namelijk ook in het blauw en het oranje. Deze details komen zelfs in de zijwieltjes terug als die nog nodig zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe snel uw kind zelfstandig leert fietsen. De wieltjes kunnen gemakkelijk gemonteerd en gedemonteerd worden.

16 inch Popal Duncan Jongensfietsen: veel voordelen


Behalve een trotse en gelukkige zoon leveren jongensfietsen van het model Popal Duncan met 16 inch wielen voor u als ouder nog veel meer voordelen op. De fiets is namelijk van hoge kwaliteit op vele fronten. Van de veiligheid en het gebruiksgemak tot en met het voordeel. Een aantal belangrijke punten zijn onder andere:

  • Regelmatig kortin (tot wel tien procent op de aankoopprijs)
  • Gratis verzending (ongeacht de omvang van uw bestelling)
  • Vandaag besteld, morgen geleverd (indien u dit voor 13.00 doet)
  • Niet goed, geld terug (de kwaliteit van de fiets moet voorop blijven staan)
  • Te verzekeren met Klikzeker (tegen verschillende ongemakken voor een jaar)

Popal Duncan 16 inch jongensfietsen zijn dus niet alleen aantrekkelijk voor uw zoon, maar ook voor u. Dat u een fiets voor uw kind nodig heeft staat immers buiten kijf. Dat u hier het liefst zoveel mogelijk voordeel uit haalt zonder dat de kwaliteit eronder hoeft te lijden is natuurlijk minstens zo begrijpelijk. In dat opzicht is de fiets een ideale optie.

> Niet de juiste maat? Bekijk dan eens onze Popal Duncan 18 inch fietsen!

Veelgestelde vragen

em>“Voor welke leeftijd is de fiets geschikt?”

De Popal Duncan beschikt over 16 inch wielen. Dit is geschikt voor kinderen die net boven een meter lang zijn. Dit is normaal gesproken in de leeftijd van 4 tot 6 jaar, enkele uitzonderingen daar gelaten.

“Kan ik de fiets gemakkelijk schoonhouden?”

Het onderhoud van de fiets is niet heel moeilijk. Met wat water en zeep komt u al een heel eind op weg. Als u hem vervolgens goed afdroogt kan er niets misgaan en blijft hij sterk.

“Wordt de fiets gemonteerd geleverd?”

U moet zelf nog enkele kleine montage werkzaamheden doen. In de praktijk komt dit neer op niet meer dan een aantal schroeven aandraaien. Met een aantal sleuteltjes kunt u dit direct zelf voor elkaar krijgen.

> Niet gevonden wat u zocht? Kijk dan nog eens een keer naar het gehele assortiment Popal Duncan fietsen!