Kiyoko BMX 20 inch: gratis verzending

Voor jongens met een leeftijd van 6 t/m 8 jaar is de Kiyoko 20 inch BMX Lees door

een stoere fiets. Het stuur van de fiets is helemaal rond te draaien, daardoor is het mogelijk verschillende stunts uit te voeren. De Kiyoko BMX fietsen versturen wij kosteloos. Wij vinden transparantie van de prijs erg belangrijk, er komen dus niet plotseling nog allerlei kosten bij tijdens het afrekenen. Natuurlijk kunt u wel extra accessoires bestellen, waarbij u nog een flinke korting krijgt als u deze tegelijkertijd met de fiets besteld. Er is altijd een kleine kans op vertraging tijdens de bezorging, maar meer dan 95% van de fietsen welke door onze klanten voor 13.00 worden besteld, zijn de volgende dag al in huis.

20 inch Kiyoko BMX fietsen: een heel compleet model

De Kiyoko BMX fietsen op onze website zijn heel compleet. Zo wordt het 20 inch model geleverd met:

  • Voetsteunen (zowel bij de voorband als bij de achterband).
  • Een stevig frame met goede vering (het frame is van staal gemaakt).
  • Een zadel en stuur welke in hoogte verstelbaar zijn.
  • Een superstoer design.

Natuurlijk mogen bij een echte BMX fiets van Kiyoko de handremmen niet ontbreken. Met de achterrem kan uw kind schuin slippen en met de voorrem kan extra bij worden geremd wanneer hij eerder stil wilt staan. Een BMX fiets staat voor een hoop plezier en voor u het weet kan uw kind er al verschillende stunts mee doen. Een goede bescherming van het hoofd en de rest van het lichaam is bij een Popal Kiyoko BMX fiets extra belangrijk.

Veelgestelde vragen

“Stel dat ik mijn fiets terug wil sturen, is dit mogelijk?”

Per fiets zijn er verschillende regels en eisen aan het terugsturen verbonden. U kunt de fiets meestal zelf op de post doen, of wij laten de fiets ophalen. Wij raden het aan om de fiets in de originele box terug te sturen. Een fiets terugsturen kan bij ons binnen 2 weken na de aankoop. Neem voor meer informatie contact op via de contactpagina van fietsenopfietsen.nl.

“Hoe kan het dat mijn accessoires al binnen zijn en mijn fiets nog niet?”

Zeker bij een BMX fiets is het belangrijk om een goede fietshelm te hebben. Meestal ontvangt u de accessoires eerder dan de fiets zelf, dit komt omdat de fietsen vanaf een ander punt worden verstuurd dan de accessoires. U hoeft dus niet bang te zijn dat de fiets niet binnenkomt wanneer  alleen de accessoires bezorgd worden.

> Bekijk het gehele assortiment Popal BMX fietsen: vandaag besteld, morgen in huis!

Sorteren

1 product

Filteren
Sorteren

1 product

Filteren