Kiyoko BMX fietsen: vandaag besteld, morgen in huis!

De Kiyoko BMX fietsen staan bekend om hun goede kwaliteit. Met een frame gemaakt van staal Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
zal er niet snel een deuk te zien zijn in deze fiets. De profieldiepte van de banden is extra diep, vaak ook met uitsteeksels, zodat de fiets extra grip heeft op andere ondergronden dan asfalt. Denk hierbij aan een ondergrond van gras, zand of modder. Waar uw kind met een normale fiets grote kans heeft om te vallen kan hij met een BMX fiets gerust doorheen crossen. Dat is ten slotte waar de fiets voor gemaakt is. Een Kiyoko BMX fiets heeft altijd een voor- en een achterrem, waarbij u het kind het beste kunt leren om vooral de achterrem te gebruiken. Bij een gladde ondergrond is er een grote kans dat de achterband naar één van de zijkanten gaat glijden. Dit is minder erg dan wanneer het voorwiel gaat glijden, de kans dat het kind valt, is dan namelijk heel groot.

BMX fietsen van Kiyoko: een garantie voor plezier

De BMX fietsen van Kiyoko hebben bijna allemaal extra voetsteunen, zowel bij het voorwiel als bij het achterwiel. Kinderen leren zichzelf snel aan dat ze ook door op deze voetsteunen te staan de fiets kunnen besturen, en op latere leeftijd leren ze hier ook stunts mee te doen. Kinderen hebben al op jonge leeftijd veel plezier van een BMX fietsen, en ze maken er veel indruk mee op hun leeftijdsgenoten.

Een nadeel van de BMX fiets is wel dat deze standaard geen slot heeft. Gelukkig kunt u bij ons een slot bijbestellen, waarbij u ook nog eens gebruik kunt maken van de combinatiekorting. Dit is een extra korting wanneer u bij de aankoop van een fiets gelijktijdig accessoires besteld.

> De Kiyoko 20 inch fiets: binnen 24u gratis thuisbezorgd!

Het leren moet vooral leuk zijn

Als u uw kind wilt leren om stunts te doen op de BMX, is het belangrijk om niet te fanatiek te zijn. Het moet vooral erg leuk zijn voor het kind. Hoe jonger het kind is, hoe meer het om het plezier moet gaan. De ‘echte’ stunts leren ze op latere leeftijd, maar dat gaat altijd makkelijker als het kind al van jongs af aan op een BMX rondfietst. Begin met het kind een stoeprand op te laten fietsen, of een klein sprongetje te laten maken. Ook leuk is om een balk op de grond te leggen en uw kind hier overheen te laten fietsen, dit is een goede evenwicht oefening.

> Bekijk alle Kiyoko fietsen: Vandaag besteld, morgen gratis thuisbezorgd!