Kiyoko mountainbike: tot 40% voordeel!

De Kiyoko mountainbike is een kwalitatieve fiets waar u meerdere jaren plezier van hebt. Door de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fiets binnen te parkeren en in te sprayen met siliconenspray blijft het frame lang goed. De meeste Kiyoko mountainbikes beschikken over 6 versnellingen (Shimano Tourney TX) en hebben een voorvork met vering. De vering komt goed van pas wanneer u ruig terrein gaat trotseren, of wanneer u graag door de bossen of duinen fietst. Van onze klanten horen wij regelmatig dat ze niet hadden verwacht om een mountainbike met alles erop en eraan te krijgen voor deze prijs.

Mountainbikes van Kiyoko: goede remmen

De meeste Kiyoko mountainbikes hebben niet alleen handremmen maar ook schijfremmen. Zeker wanneer je off-road gaat, is dit geen overbodige luxe voor een mountainbike. Een voordeel van schijfremmen is dat deze op vrijwel elk terrein goed presteren. Ook hoeft u minder kracht te zetten om dezelfde remkracht te krijgen, het remmen voelt dus veel comfortabeler met schijfremmen. Normale remmen hebben last van prestatieverlies bij nat weer, en dat is bij schijfremmen niet het geval.

De Kiyoko mountainbikes worden verzonden zonder dat wij hier aanvullende kosten voor in rekening brengen. De prijs welke u bij het product ziet staan is bij ons dus ook daadwerkelijk de prijs die u voor de fiets betaald. Tijdens het afrekenproces staat het u wel vrij om aanvullende accessoires te bestellen, waarbij wij op de accessoires een flinke korting geven.

> Op zoek naar de juiste maat? Misschien is de Kiyoko mountainbike 27 inch iets voor u!

De geschiedenis van de mountainbike

Veel mensen denken dat de mountainbike al lang bestaat, de eerst mountainbike is echter pas in 1978 uitgevonden. Sindsdien zijn de mountainbikes steeds beter geworden, waarbij elke paar jaar wel een nieuwe uitvinding aan de mountainbikes is toegevoegd. De achtervering welke je tegenwoordig bij bijna elke mountainbike ziet is bijvoorbeeld pas in 2005 toegevoegd aan het ontwerp. Er zijn ook veel toevoegingen aan mountainbikes geweest welke uiteindelijk geen goede verbeteringen bleken. Dit zijn o.a. de oneven wielen, vreemd gevormde spaken, schijven in plaats van spaken en een aantal mislukte veringssystemen.

Mountainbiken is tegenwoordig een populaire sport welke onder te verdelen valt in de volgende categorieën:

  • DownHill (Waarbij je een stijl terrein af gaat)
  • Freeride (Extremere stunts)
  • Cross-country (Kortere wedstrijden)
  • Edurance (Dit is de marathon onder de mountainbike sporten)

> Bekijk eens de 26 inch Kiyoko mountainbike: gratis verzending!