Popal Benthe fiets: tot 40% korting!

Popal Benthe is een topmodel dat als de perfecte fiets voor meisjes in verschillende leeftijdsgroepen beschouwd Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
kan worden. Deze elegante fiets is geschikt voor meerdere leeftijden. Belangrijk is dat u de juiste inchmaat kiest die past bij de lengte van uw dochter!

Popal Benthe vanaf wielmaat 12 inch tot en met 18 inch

Een Popal Benthe fiets met wielmaat 12 inch is al geschikt voor meisjes vanaf 2 jaar. Benthe Popal is echter ook verkrijgbaar met een wielmaat van 14 inch, 16 inch en 18 inch. Dat betekent dat de Benthe Popal fiets ook ideaal is voor meisjes tot en met een leeftijd van 7 jaar. De wielmatentabel biedt uitkomst als u twijfelt welke inchmaat geschikt is voor uw dochter. Overigens is het model Popal Benthe per leeftijdsklasse uitgevoerd, zodat er wat dat betreft verschillen zijn te ontdekken. Bij het ontwerp van Benthe Popal is er namelijk rekening gehouden het design en de eigenschappen af te stemmen per leeftijdsgroep. Er zijn natuurlijk ook overeenkomst, zoals de uitstekende kwaliteit, scherpe prijs en de basis van het design.

> Bekijk ook de Popal Little Miss fietsen!

Diverse uitvoeringen en kleuren voor verschillende leeftijdsgroepen

Een Popal Benthe fiets voor meisjes van 2 tot 4 jaar is net even anders uitgevoerd dan de Benthe Popal fiets voor meisjes van 5 tot 7 jaar. Voor de kleinsten is er namelijk sprake van een leuk fietstasje dat achterop de bagagedrager is gemonteerd. Dat is bij de 18 inch modellen van Popal Benthe bijvoorbeeld niet het geval. Het zijn maar kleine verschillen, want qua design, materiaalgebruik en remsysteem is er sprake van overeenkomsten. U kunt natuurlijk samen met uw dochter de afbeeldingen bekijken om tot een keuze te komen, want er zijn diverse kleuren mogelijk. Zo is er een mogelijkheid een Popal Benthe fiets met wit als basiskleur aan te schaffen of met roze als basiskleur. Profiteer van onze snelle verzending. Als u voor 16.00 uur bestelt, ontvangt u de Benthe Popal fiets morgen al.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de Popal Kiyoko!