Popal Bike 2 Fly fiets; tot 40% korting!

De Popal Bike 2 Fly fiets is een leuk model voor jongens tussen de leeftijd van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
2 tot en met 5 jaar. De fietsen worden geleverd in de volgende maten:

  • 12 Inch (voor kinderen van 2 t/m 4 jaar)
  • 14 inch (voor kinderen van 3 t/m 5 jaar)

De leeftijd is hierbij slechts een indicator. Als u zeker wilt zijn welke maat geschikt is voor uw kind kunt u rechts bovenin klikken op de knop ‘Welke maat fiets?’. Als u op de knop drukt, komt u op een pagina terecht met uitleg hoe je de juiste maat fiets kunt kiezen. Lengte is hierbij belangrijker dan leeftijd, dus als uw kind groot is voor zijn leeftijd dan kan het verstandig zijn om een fiets van een grotere maat te bestellen. Gelukkig kunt u aan de hand van de maattabel uitzoeken welke maat geschikt is voor uw kind.

Popal Bike 2 Fly jongensfietsen in 6 kleuren

De Popal Bike 2 Fly fietsen worden geleverd in de volgende zes kleuren:

  • Zwart
  • Paars
  • Rood
  • Bruin
  • Groen (2 verschillende tinten)
  • Blauw

Per maat zijn er andere kleuren beschikbaar, bekijk dus per categorie in welke kleuren we de fietsen kunnen leveren.  Op de Popal Bike 2 Fly geven wij een korting van rond de 10% op de aankoopprijs. Ook krijgt u bij het bestellen een korting van 10% op de verschillende accessoires, zoals een slot voor kinderfietsen. De fiets heeft voor- en achter reflectoren zodat uw kind ook op de bewolkte dagen goed zichtbaar is voor andere weggebruikers. Dat de fiets een geliefde aankoop is, blijkt wel uit alle positieve recensies die bij de fietsen zijn geplaatst. Uit de recensies blijkt dat onze klanten vooral tevreden zijn over de prijs-kwaliteit verhouding, de snelle levering en het gemak waarmee u de fiets in elkaar kan zetten.

> Bekijk nu onze Popal Bike 2 Fly 12 inch fietsen: gratis verzending!

Veiligheid is het belangrijkste

Voor kinderen is fietsen vaak de eerste kennismaking met het verkeer. Daarom is het belangrijk dat uw kind altijd een fietshelm op heeft om hem te beschermen tegen zwaar letsel. Zorg dat u nooit in het donker fietst met uw kind en laat uw kind een lichtreflecterende jas dragen. Probeer al van jongs af aan zo goed mogelijk de verkeersregels aan uw kind uit te leggen. Vooral de plek van de fietser op de weg (en het fietspad) is belangrijk, maar ook het oversteken van andere wegen vereist dat het kind goed oplet. Door uw kind de verkeersregels vast te leren is deze goed voorbereid op een tijd waarin hij zelf het verkeer moet trotseren om naar zijn plaats van bestemming te komen.

> Toch een andere soort fiets? Bekijk dan eens onze Popal Bela fietsen!