Popal Black Fighter jongensfietsen: tot 40% korting!

De Popal Black Fighter jongensfietsen zijn een groot aantal verschillende fietsen voor jongens tot 12 jaar Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
oud. Dit model is verkrijgbaar in vele verschillende designs, kleuren, maten en vormen. Hierdoor is er voor elk kind een goede optie. Van kleine fiets met zijwieltjes tot een bakkersfiets voor de 9-jarige.

Elk van deze modellen heeft een in hoogte verstelbaar zadel en stuur. Sommige hebben zelfs een vlammenpatroon op de zadels. Daarbij zijn elk van deze onderdelen erg comfortabel zodat er goed genoten kan worden van de fiets. Ook hebben al deze fietsen spatborden en gesloten kettingkasten. Hierdoor komt de kleding niet knel te zitten in de ketting en zal er geen onnodig vuil omhoog spatten. Ook heeft elk model zowel een terugtraprem als een handrem. Tot slot hebben alle modellen van deze fietsen een standaard, zodat je de fietsen op bijna elke plek stabiel kunt neerzetten.

Wat te doen als de fiets is binnengekomen

Na levering van de fiets is, is het tijd om de fiets te monteren. Als dit goed is gegaan is de fiets klaar voor gebruik. Door middel van een duidelijke online handleiding is het mogelijk om dit snel gedaan te hebben. Vaak hoeft er niet veel gemonteerd te worden aangezien het grootste deel al voor u gedaan is.

Mocht de fiets bij aankomst toch niet zijn wat het in gedachten was, dan kan deze worden geretourneerd. Echter moet dit binnen 14 dagen gedaan worden. Daarbij moet er rekening gehouden worden met een retourprocedure die afhankelijk is van het soort fiets.

Sloten zijn voor fietsen een essentieel onderdeel om te voorkomen dat de fiets wordt gestolen. Daarom moet er goed gekeken worden naar wat voor slot het beste bij de fiets past. Bijvoorbeeld als de fiets vaak aan een paal vast gemaakt moet worden, moet er een slot aangeschaft worden die lang genoeg om om de paal en de fiets te passen. Daarbij zorgt het fietsslot voor diefstalpreventie.

> Op zoek naar uw maat? Misschien is de Popal Black Fighter 12 inch iets voor u!

Hoe voorkom je fietsendiefstal

Niemand wilt dat de fiets gestolen wordt, daarom is het goed om te weten wat er allemaal gedaan kan worden om diefstal te voorkomen. De fiets op slot zetten is een algemeen bekende manier om dit te voorkomen. Een tweede slot zorgt daarbij voor eventuele extra zekerheid. Naast sloten zijn er ook andere manieren om diefstal te voorkomen of sneller op te lossen:

  • Zorg dat het ringslot tussen de spaken zit waarbij ook het ventiel zit. Zo is het lastig voor de dief om, zonder de band lek te maken, de fiets open te breken.
  • Gebruik alleen ART gekeurde fietssloten.
  • Onthoud kenmerken van de fiets. Hierdoor is het makkelijker om aan de politie uit te leggen wat voor fiets er is gestolen (als het gebeurd).
  • Schrijf het framenummer ergens op. De plek van dit nummer verschilt, maar staat over het algemeen tussen de pedalen op het frame.
  • Overweeg om een diefstalpreventiechip te nemen. De fiets kan hierdoor makkelijker opgespoord worden in geval van diefstal.

> Bekijk ook eens onze Popal Daily Dutch basic collectie!