Popal BMX fietsen: gratis thuisbezorgd!

Popal BMX fietsen zijn een goed voorbeeld van wat u van Popal als merk kunt verwachten. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Het in Utrecht gevestigde merk houdt zich veel bezig met wat mensen zoeken in een moderne fiets. Eigenschappen zoals kwaliteit, prijs en een mooi ontwerp zijn dan ook heel belangrijk voor Popal. Een consument wil immers niet teveel betalen voor een fiets, maar wil tegelijkertijd een fiets die met de tijd meegaat en van alle nodige eigenschappen is voorzien. Voor Popal is duurzaamheid een groot punt. Zit een fiets goed in elkaar, dan gaat hij enorm lang mee en kan hij later weer door een ander gekocht worden. Omdat de klant over het algemeen lang met een fiets wil kunnen doen, zorgt Popal ervoor dat er voor iedereen genoeg keuze is. Daarom heeft het merk een uitgebreide collectie van wel driehonderd modellen.

BMX fietsen van Popal: Goede designs voor een prettige rit

Alle Popal BMX fietsen worden vervaardigd met dezelfde insteek:

  • De GMX fietsen moeten sterk zijn, zodat zelfs de meest ruige valpartijen er niet voor zorgen dat de fiets kapotgaat.
  • Het design van de fietsen moet modern en sportief ogen en meegaan met de nieuwste trends.
  • De BMX fietsen hebben veel versnellingen, aangezien een ritje op deze fietsen vaak niet via de meest gemakkelijke wegen gaat.
  • Ze zijn niet te zwaar en zijn comfortabel om op te fietsen. Alleen dan is maximaal presteren mogelijk.
  • De veringen zijn altijd goed, zodat de grootste sprongen zo goed mogelijk worden opgevangen.
  • Zowel de voorrem als de achterrem is krachtig maar soepel, zodat u niet te hard maar ook niet te zacht remt.
  • De banden zijn ruw en slipbestendig.
  • De Popal BMX fietsen zien er opvallend, smaakvol en sportief uit dankzij hun moderne ontwerp.

> Ook op zoek naar een Popal kinderfiets? Kijk dan hier: tot 40% korting!

Onderhoud is ook relevant

Fietssporten kunnen enorm intensief zijn. Een ritje op de BMX gaat dan ook vaak gepaard met veel stress en gevaarlijke situaties. Enerzijds zorgt dit voor een welkome portie adrenaline, maar anderzijds is het fijn om te weten dat u veilig zit. Een goed uitgeruste fiets is het halve werk. Ten eerste moet de fiets goed gemonteerd zijn. Bij levering is hij al voor 90% gemonteerd, maar ook de laatste details moeten goed in elkaar zitten. Let dus altijd goed op of elk onderdeel stevig vastzit. Ten tweede is het natuurlijk enorm belangrijk dat u precies de goede maat fiets hebt. Is deze net te groot of net te klein, dan kan hij voor grote problemen zorgen tijdens een zeer ruige rit. Een derde punt is het onderhoud van de fiets. Hij moet niet alleen stevig in elkaar zitten, maar ook het schoonmaken van de fiets is relevant. Maakt u de fiets niet schoon, dan kan het vuil de ketting beschadigen en zorgen voor roest.

> Ook vandaag besteld, morgen in huis: De Popal omafiets!