De Popal Brooklyn damesfiets; tot 40% korting!

Bent u op zoek naar een sportieve en stijlvolle damesfiets? Dan zijn de Brooklyn damesfietsen van Lees door

Set Ascending Direction

12 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

12 producten in totaal

Filter
per page
het merk Popal voor u de juiste keuze! Met een comfortabel zadel, goede verlichting aan vooren achterkant en prima wielen van 28 inch is dit een sportieve en eigentijdse fiets voor een echte dame. Een interessant detail van de Popal Brooklyn damesfietsen is het feit dat de banden voldoen aan de Europese norm, aangaande de reflecterende werking. Zo gaat u ook in het donker extra veilig de straat op en bent u voor mede weggebruikers duidelijk zichtbaar. Het frame van de Brooklyn damesfietsen van Popal is van aluminium, hetgeen stevigheid biedt, maar ook een licht materiaal is. Remmen kan op diverse manieren, dus u kunt ook kiezen voor een terugtraprem, mocht u dit prettig vinden. Doorgaans zitten op de Brooklyn damesfietsen ook drie versnellingen.

Brooklyn damesfietsen van Popal; nu met extra korting verkrijgbaar

Een Brooklyn damesfiets van Popal heeft een vrij hoge eigen waarde, omdat de fiets voorziet in stevigheid en een mooi design. U kunt nu tijdelijk profiteren van een flinke korting. Daarnaast kunt u het frame van de fiets vrijblijvend laten aanpassen, gericht op uw lengte of de lengte van uw dochter. Hoewel dit type fiets voornamelijk is bedoeld voor dames, is het in de omgeving van de stad ook prima te gebruiken door een man. Het heeft een typische lage opstap en een comfortabele zithouding is goed mogelijk. Enkele voordelen van de Brooklyn damesfietsen van Popal zijn de volgende:

  • Nu tijdelijk met flinke korting verkrijgbaar
  • Een voorrek op de fiets, handig om zware dingen mee te vervoeren
  • Voldoet aan de Europese norm voor reflectie

De Popal Brooklyn damesfiets beschikt over goede verlichting, zowel aan de voor- als achterkant. Daarnaast heeft de fiets handvaten met uitstekende grip, welke wel prettig aanvoelen voor de handen. Ook zit er standaard een goede bel op de Brooklyn damesfietsen. Een uitstekende fiets voor zowel korte als ook lange afstanden.

> Bekijk ook onze Popal Shifter fietsen: binnen 24u thuisbezorgd!

Veelgestelde vragen over Popal fietsen

Popal is een merk dat steeds meer aan de weg timmert in het fietsenlandschap. Enkele belangrijke vragen over dit merk zijn onder meer terug te brengen tot de aanwezige accessoires, of er een dealer in de buurt is en de garantievoorwaarden. Accessoires die niet direct bij de fiets geleverd wordt, zijn terug te vinden bij Popal dealers in de buurt. In elke middel- en grotere stad in Nederland zijn wel Popal dealers te vinden, ook bij u in de buurt! Daarnaast bieden Popal fietsen standaard garantie voor één jaar, binnen de voorwaarden. 

> Vandaag voor 13u besteld, morgen in huis: De Popal Fixed gear fiets!