Popal Capri damesfiets kopen: gratis verzending!

Op zoek naar een handige, bijzondere damesfiets? Popal heeft een enorme verscheidenheid aan uitstekende damesfietsen die Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
bovendien zeer betaalbaar zijn. Ze zijn stoer, hip en kwalitatief erg goed. Ze beschikken over alle praktische aspecten die u zoekt in een fiets, maar tegelijkertijd stralen ze een elegantie en authenticiteit uit die u nergens anders vindt. En dit voor een klein prijsje. Niet voor niets zoeken mensen uit heel Europa hun damesfiets bij Popal. Al sinds 2008 werkt het merk hard aan het ontwerpen en produceren van goede, mooie fietsen waar Nederlanders blij van worden. Fietsen doen we immers niet weinig. Nederland staat bekend als het land van de fietsen. Miljoenen Nederlanders fietsen dagelijks naar allerlei bestemmingen. Wij Nederlanders kennen dan ook de voordelen van fietsen: het is enorm leuk om te doen, het is gezond en het is goed voor het milieu.

Capri damesfietsen van Popal: Veiligheid voorop

De Popal Capri damesfiets is een fiets waarbij u alle hokjes af kunt vinken. Hij is gemakkelijk in gebruik, maar hij is ook veilig. Ter verbetering van de veiligheid bevat de fiets:

  • reflectoren aan de wielen;
  • een fietsslot;
  • zowel een handrem als een terugtraprem;
  • dubbele velgen;
  • een fietsbel;
  • uitstekende LED-verlichting aan de voor- en achterkant.

Dankzij deze onderdelen is de veiligheid op de Popal Capri zeer hoog. U bent altijd zichtbaar in het donker, kunt uw fiets met een gerust hart ergens neerzetten en kunt onderweg rekenen op de stevigheid van de fiets. Dankzij het uitstekende ontwerp is de fiets bestand tegen grote hobbels en een stevige val, zodat het aanschaffen van nieuwe onderdelen of zelfs een nieuwe fiets onnodig is.

> Op zoek naar een andere damesfiets? Bekijk dan eens de Popal Elize fiets!

Het belang van onderhoud

De Popal Capri damesfiets is misschien een uitstekende fiets op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, maar nog steeds is het belangrijk dat deze fiets goed onderhouden wordt. Alleen dan zijn de blijvende topprestaties van de fiets te garanderen. Een belangrijk onderdeel van dit onderhoud is het schoonmaken van de fiets. Zeker de meer fragiele onderdelen moeten met zorg behandeld en schoongemaakt worden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de fietsketting. Wordt deze nooit schoongemaakt, dan kan deze gemakkelijker beschadigd raken en verroesten. Dit is niet alleen onhandig, maar ook zeer gevaarlijk. Bij het onderhouden van de fietsketting hoort het ontvetten, het schoonmaken en het smeren. Bij fietsen als de Capri is dit extra belangrijk, omdat deze geen gesloten kettingkast hebben. Houdt u dit onderhoud overigens bij, dan kan er niets gebeuren.

> De Popal Daily Dutch Royal: vandaag besteld, morgen in huis!