Popal Carrier fiets kopen: Bezorging = gratis!

Steeds vaker zie je fietsen in het straatbeeld die een zeer hoge gebruiksvriendelijkheid hebben. Dit wil Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
zeggen dat er bijvoorbeeld veel fietsen met elektrische hulp rijden, maar ook veel fietsen met een voordrager. De Popal Carrier is zo’n geweldige fiets met een voordrager. Deze voordrager is er speciaal opgezet om iedere fietsrit zo comfortabel mogelijk te maken. Als je naar de sportclub fietst of boodschappen hebt gedaan op de fiets, dan wil je niet met zware tassen in je hand rijden. Het stevige voorrek is speciaal gemaakt om zware bagage op te vervoeren. Ideaal dus voor sporttassen of boodschaptassen. Als de voordrager niet genoeg is, dan kan er altijd nog gebruikgemaakt worden van de bagagedrager. Dit maakt de Popal Carrier fiets tot een betrouwbare stalen ros.

Popal Carrier fietsen: Geschikt voor iedere situatie

Zoals hierboven beschreven, zijn de Popal Carrier fietsen uitstekend geschikt om zware bagage op te vervoeren. Dit omdat de fietsen zijn voorzien van zowel een bagagedager als een voordrager. Daarnaast is er speciaal voor zware bagage ook een speciale standaard op de fietsen gemonteerd. De Popal Carrier Transportfietsen zijn namelijk voorzien van een dubbele poot standaard. Deze standaard zorgt ervoor dat de fiets altijd stevig weggezet kan worden. Ook als er bagage op de Popal fiets geplaatst wordt, blijft de fiets stevig staan. Verder is het frame gemaakt van staal, waardoor de fiets goed tegen een stootje kan.

  • Bagagedrager en voorrek
  • Dubbele poot standaard
  • Stevig stalen frame

De Popal Carrier fiets is niet alleen geschikt om zware bagage op te vervoeren. De fiets kan namelijk ook gebruikt worden als vervoer naar je werk. De voordrager biedt hierbij uitkomst dat een eventuele (laptop)tas hierop vervoerd kan worden. Dit zorgt ervoor dat je altijd met beide handen aan het stuur kunt blijven fietsen. Een ander groot voordeel is dat de Carrier fiets van Popal is voorzien van jasbeschermers. Lange jassen zullen daarom niet in de velgen verstrikt raken. Ook neemt de kans op opspattend water tegen je kleding af. Ideaal dus als je op je werk aankomt!

  • Geschikt als vervoer naar werk
  • Inclusief handige jasbeschermers

> Fietsen online kopen? Profiteer van gratis verzending!

Welk slot heb je nodig als je fiets is verzekerd?

Als je je fiets hebt verzekerd is het van belang dat je een goed slot hebt om je fiets mee te beveiligen tegen diefstal. Als je geen dergelijk slot gebruikt kan het namelijk zijn dat de verzekeraar niks uitkeert als de fiets gestolen is. Welk slot voldoet nou eigenlijk om een fiets mee te beveiligen tegen diefstal? Voor de meeste verzekeringen is het noodzakelijk om een ART2 gekeurd slot te gebruiken voor je fiets. Er bestaan ringsloten, kettingsloten en kabelsloten met een ART 2 keurmerk. Vaak is het van belang dat je je fiets ergens aan kunt vastmaken. Een kettingslot of een kabelslot is hiervoor erg geschikt. Als je fiets ergens aan vast staat, kan de fiets niet worden opgetild en worden meegenomen. Het is natuurlijk ook mogelijk om sloten te combineren. Zo kun je gebruikmaken van een ART2 ringslot, maar tegelijkertijd ook nog van een ART2 kettingslot. De voorwaarden van verzekeraars verschillen, lees daarom altijd goed de voorwaarde van jouw verzekeraar door voordat je een verzekering afsluit!

  • Voorwaarden van verzekeraars verschillen, lees daarom altijd goed de voorwaarden door! In de meeste gevallen is een slot met ART2 keurmerk geschikt
  • Mogelijkheid om verschillende sloten te combineren, zoals ringslot met kettingslot

> Tot wel 40% korting: kinderfietsen & damesfietsen!