Popal City fiets: tot 40% korting!

Een echte aanrader voor wie veel fietst is de Popal City fiets. Of u nu lange Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
afstanden rijdt of korte, of u naar uw werk fietst of naar evenementen en of u nu door het platteland fietst of door de stad, de Popal City is in vrijwel alle gevallen zeer geschikt. Dit is niet van elke fiets te zeggen. De Popal City is zo flexibel in gebruik dankzij een aantal slimme toevoegingen. Fietsten is misschien gezond, maar langdurig en intensief fietsen op een slechte fiets kan ook juist nadelig zijn voor de gezondheid. Met te weinig demping en een te hard zadel kan er slijtage plaatsvinden aan uw botweefsel in zowel de knieën als de rug. Ook nekklachten komen veel voor bij gebruikers van kwalitatief slechte fietsen. Dit heeft te maken met een slecht postuur tijdens het fietsen. De mate van comfort van een fiets maakt dus weldegelijk een belangrijk verschil.

City fietsen van popal: goed uitgerust op stap

De Popal City fiets is een fiets die zorgt voor dat extra beetje comfort waar u naar op zoek bent. Alles aan de fiets is erop toegerust dat uw fietsreis zo comfortabel mogelijk verloopt. Het zadel is bijvoorbeeld erg zacht en zo ontworpen dat het voldoende steun en gemak biedt tijdens het fietsen. De handvaten zijn soepel en fijn te hanteren. Om een groot deel van het harde werk voor u te doen bevat de City in de meeste gevallen versnellingen. De LED-verlichting zorgt voor uitstekend zicht in het donker en de reflectoren maken u zichtbaar onder alle omstandigheden. Bij al deze aspecten komt nog dat de Popal City een modern, stoer design heeft dat er zeer aantrekkelijk uitziet.

> Vandaag bezorgd, morgen in huis: de Popal Capri fietsen!

Een glasharde verzekering

De Popal City Fiets is zeer goed verzekerd. Deze verzekering is van Klikzeker. U kunt de verzekering toevoegen door hem aan te vinken tijdens het afrekenen. Let dus goed op tijdens het proces van het bestellen van de fiets. Klikzeker dekt in ieder geval:

  • diefstal
  • inbraak
  • roof
  • vernieling
  • reparaties

Deze dekking geldt gedurende een jaar. Uiteraard is het mogelijk om deze verzekering vervolgens te verlengen. Voordat de verzekering afloopt, krijgt u een mail met een bericht van het einde van de verzekeringstermijn. Vervolgens kunt u dus kiezen voor een verlenging. Let er wel op dat de verzekering in heel Europa geldig is. Hierbuiten is het dus oppassen. Wilt u een claim doen bij Klikzeker? Dat kunt u doen door naar de website van Klikzeker te gaan. Hier vindt u een formulier betreffende uw omstandigheden dat u kunt invullen, waarna de zaak wordt gecontroleerd. Wordt de claim goedgekeurd, dan gaat de vergoeding uiteraard door.

> De Popal Daily Dutch Basic fiets: tot 40% korting & gratis verzending!