• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Popal Cooper > let op: vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis

Popal Cooper is een populaire kinderfiets die meer dan compleet is uitgevoerd en elke keer weer voor een unieke fietservaring zorgt. Deze fietsen zijn voor kinderen van alle leeftijden.

27 artikel(en)

27 artikel(en)

Kies de juiste inchmaat en uw kind kan genieten van een prachtige Popal Cooper fiets.

Popal Cooper met eigentijds design en originele details

Een Cooper fiets is voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen geschikt. Bijvoorbeeld in de uitvoering van een Popal cooper 16 voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Uw kind kan zo wegfietsen op een Popal Cooper 16 inch. De Cooper fiets is populair door de zeer complete uitvoering met onder meer een voordrager en bagagedrager, maar ook met een handrem en terugtraprem. Uiteraard worden er zijwieltjes meegeleverd, zodat daar in het begin eventueel nog eerst gebruik van kan worden gemaakt. Er is bij het ontwerp van de Popal Cooper fiets uitgebreid aandacht besteed aan het bieden van zoveel mogelijk comfort en gemak. U ziet bijvoorbeeld dat het zadel royaal is gevormd. Daardoor ervaart uw kind direct al stabiliteit. De lengte van elk kind waarvoor de Popal Cooper 16 inch geschikt is, verschilt uiteraard. Daarom wordt de mogelijkheid geboden het zadel en het stuur op de lengte van uw kind af te stemmen.

> Niet gevonden wat u zocht? Misschien zijn onze fietsen in de Popal Urban serie meer geschikt!

Nederlandse kwaliteit voor een scherpe prijs

Popal Cooper is een model dat als meisjesfiets en jongensfiets door de Nederlandse fietsenfabrikant Popal is uitgevoerd. Bij de aanschaf van een Cooper kinderfiets voor uw zoon of dochter bent u dan ook verzekerd van een uitstekende Nederlandse kwaliteit. De kwaliteit staat een scherpe prijs overigens niet in de weg, want deze fietsenfabrikant staat eveneens bekend om de zeer betaalbare prijzen. Bij Fietsenopfietsen.nl bieden wij u het voordeel dat uw aanschaf van een Popal Cooper fiets met gratis verzending wordt geleverd. Dat maakt dat u nog voordeliger uit bent als u bij ons een Popal Cooper aanschaft. U kunt bij het maken van een keuze overigens rekening houden met de voorkeur voor een kleur. De Popal Cooper 16 inch en modellen met andere inchmaten worden namelijk in meerdere kleuren aangeboden.

> Bekijk ook eens onze Popal Lola fietsen!

Popal Cooper: jongensfietsen en meisjesfietsen

U kunt uit de collectie met Popal Cooper fietsen zowel de keuze maken voor een jongensfiets als meisjesfiets. Het assortiment is zeer uitgebreid met Popal kinderfietsen voor verschillende leeftijden en in de meest uiteenlopende kleuren. De jongensfietsen kenmerken zich door de dubbele stang in het midden. Dat zorgt ervoor dat de fiets extra stevig is uitgevoerd en geeft de Popal Cooper jongensfiets ook meteen een stoere uitstraling met een robuuste look. Voor alle fietsen uit deze collectie geldt dat er sprake is van een voordrager. Dat geeft een leuk effect en maakt dat de fiets in de stijl van een transportfiets uitgevoerd. Het is belangrijk om bij de keuze voor een Popal Cooper fiets rekening te houden met de lengte en leeftijd van uw kind.

> meest populaire Popal fiets: Popal Daily Dutch fietsen

Lengte als uitgangspunt voor inchmaat

De leeftijd geeft een indicatie aan, maar de lengte van uw zoon of dochter geeft de doorslag bij het bepalen van de juiste inchmaat. Voor de Popal Cooper 16 inch kinderfiets geldt bijvoorbeeld dat de fiets voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar geschikt is. Als er dan naar de lengte wordt gekeken, geldt dat de 16 inch Popal Cooper voor kinderen met een lichaamslengte van 105 cm geschikt is. Bij een 18 inch uitvoering geldt een lengte vanaf 110 cm en is de aanbevolen leeftijd 5 tot 7 jaar. U kunt in onze tabel voor fietsmaten en inchmaten eventueel ook gebruikmaken van de kledingmaat van uw kind. Op basis daarvan kan eveneens de juiste keuze voor een Popal Cooper jongensfiets of meisjesfiets worden gemaakt. Als u de kinderfiets in huis heeft, kunt u het zadel en het stuur zo afstellen dat uw kind met beide voeten nog de grond kan raken.

Wij raden overigens aan om een fietsslot aan te schaffen indien de Popal Cooper meisjesfiets of jongensfiets op een publieke locatie wordt neergezet. Dat verkleint namelijk de kans dat de fiets wordt gestolen. Bij de Popal Cooper kinderfietsen wordt namelijk niet standaard een fietsslot geleverd. Verder kunt u overwegen om een fietshelm voor uw kind aan te schaffen. Dat geeft het hoofd bij een valpartij de nodige bescherming.