Popal Cooper 12 inch: Gratis verzending

Oh die eerste fiets. Voor veel ouders is het een grote stap. Maar als je kind Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
er aan toe is, waarom zou je dan wachten. Je weet dat je kind eraan toe is wanneer je kindje de loopfiets is ontgroeid. Kijk dán eens naar ons assortiment kinderfietsjes. De Popal Cooper 12 inch is een populaire fiets onder kinderen. En vind je het gek? Het is toch geweldig wanneer je je beste vriendje (lees: knuffel) kan meenemen op het voorekje? Bekijk ons aanbod en bestel voor 15:00 uur, dan heb je de fiets morgen in huis.

Is 12 inch de goede maat?

De Popal Cooper 12 inch fiets is ideaal als eerste fiets. Je ontvang de fiets met zijwielen. Maar deze hoef je niet te monteren. Wanneer je kind al balans kan houden – omdat hij of zij veel geoefend heeft op een loopfietsje – kan fietsen met zijwieltjes wellicht worden overgeslagen. Welke keus je hierin ook maakt, het is altijd belangrijk dat je de keuze afstemt op je kind. Zo schaf je ook alleen een 12 inch Popal Cooper kinderfiets wanneer deze maat op de lengte van de kind aansluit. De lengte is namelijk altijd leidend.

De Popal Cooper 12 inch fiets is ideaal als eerste fiets voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar t/m 4 jaar. Als richtlijn voor de lichaamslengte moet je bij deze fiets uitgaan van een maximum lengte van 95 centimeter. Is je kind een stukje kleiner, dan kun je je richten op een 10 inch fiets. Net als bij schoenen houden je bij kinderfietsjes ook rekening met de groeiruimte van je kind. De Popal Cooper 12 inch fiets gaat namelijk meerdere kledingmaten mee. Gemiddeld zal je kind anderhalf jaar op dit fietjes kunnen rijden.

Bekijk alle Popal Cooper fietsen, waaronder:

12 inch Popal Cooper kinderfietsen met keuze uit meerdere kleuren

De keuze voor een 12 inch Popal Cooper kinderfiets is in meerdere opzichten een perfecte keuze. Het Nederlandse merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit, comfort en gemak. Uiteraard is hier niet op ingeleverd bij de productie van de Popal Cooper 12 inch fietsjes. Deze kinderfietsen zijn zeer compleet uitgevoerd en zijn leverbaar in:

  • Donkere designs
  • Frisse kleuren turquoise, roze en groen

Wat kun je verwachten

Van de Popal Cooper 12 inch kun je een goede beginnersfiets met een comfortabel zadel verwachten. De kettingkast is gesloten zodat er geen kledingstukken tussen de ketting kunnen komen, en met slechts enkele schroeven kun je de kettingkast open maken. De fiets heeft zowel een terugtraprem als een handrem maar geen fietsverlichting, wel heeft de fiets reflectoren om beter zichtbaar te zijn.

Een klein deel van de Popal Cooper 12 inch zul je zelf moeten monteren, zoals het zadel, het stuur, de trappers en het voorste wiel. Het monteren kost tussen de 5-10 minuten.