Vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?
Deze week: Gratis fietsslot t.w.v. 19,99 euro bij een nieuwe fiets! (m.u.v. loopfietsen)

Popal Cooper 12 inch fiets: voor leeftijd 2-4 jaar

De Popal Cooper is een populaire fiets uit ons assortiment en wordt geleverd in verschillende kleuren. Zijwieltjes worden gratis meegeleverd in dezelfde kleur als de fiets en zijn makkelijk te monteren en te verwijderen.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Kinderen kiezen vaak voor dit model vanwege het voorrek, waarop zij allerlei dingen mee kunnen nemen (zoals een knuffelbeer). Op deze manier is het leren fietsen een stuk speelser en leuker.

Is de Popal Cooper geschikt als eerste fiets?

De Popal Cooper 12 inch fiets is ideaal als eerste fiets voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar t/m 4 jaar. De fiets is geschikt voor jongens en meiden. Als richtlijn voor de lichaamslengte moet je bij deze fiets uitgaan van een maximum lengte van 95 centimeter. Als uw kind bijna 95 centimeter is, kan het verstandig zijn één model groter te nemen, zodat de fiets meerdere jaren mee kan. Twijfelt u of de fiets de juiste maat is voor uw kind, neem dan contact op met de helpdesk zodat wij u van advies kunnen voorzien. Het belangrijkste is dat uw kind met de voeten bij de grond kan.

Bekijk alle Popal Cooper fietsen.

Verwachtingen van de fiets?

Van de Popal Cooper kunt u een goede beginnersfiets met een comfortabel zadel verwachten. De kettingkast is gesloten zodat er geen kledingstukken tussen de ketting kunnen komen, en met slechts enkele schroeven kun je de kettingkast open maken. De fiets heeft zowel een terugtraprem als een handrem maar geen fietsverlichting, wel heeft de fiets reflectoren om beter zichtbaar te zijn.

Een klein deel van de fiets zult u wel zelf moeten monteren, zoals het zadel, het stuur, de trappers en het voorste wiel. Het monteren kost tussen de 5-10 minuten. Liever een grotere inchmaat? Bekijk de 14 inch Popal Cooper of 16 inch Popal Cooper fietsen.