Popal Cooper 12 inch > vóór 16.00 uur besteld = morgen in huis

De Popal Cooper 12 inch is een populaire fiets uit ons assortiment en wordt geleverd in Lees door

verschillende kleuren. Zijwieltjes worden gratis meegeleverd in dezelfde kleur als de Cooper fiets 12 inch en zijn makkelijk te monteren en te verwijderen. Kinderen kiezen vaak voor dit model vanwege het voorrek, waarop zij allerlei dingen mee kunnen nemen (zoals een knuffelbeer). Op deze manier is het leren fietsen een stuk speelser en leuker.

Is de 12 inch Popal Cooper geschikt als eerste fiets?

De Popal Cooper 12 inch fiets is ideaal als eerste fiets voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar t/m 4 jaar. De fiets is geschikt voor jongens en meiden. Als richtlijn voor de lichaamslengte moet je bij deze fiets uitgaan van een maximum lengte van 95 centimeter. Als uw kind bijna 95 centimeter is, kan het verstandig zijn één model groter te nemen, zodat de fiets meerdere jaren mee kan. Twijfelt u of de fiets de juiste maat is voor uw kind, neem dan contact op met de helpdesk zodat wij u van advies kunnen voorzien. Het belangrijkste is dat uw kind met de voeten bij de grond kan.

Bekijk alle Popal Cooper fietsen.

Verwachtingen van de fiets?

Van de Popal Cooper 12 inch kunt u een goede beginnersfiets met een comfortabel zadel verwachten. De kettingkast is gesloten zodat er geen kledingstukken tussen de ketting kunnen komen, en met slechts enkele schroeven kun je de kettingkast open maken. De fiets heeft zowel een terugtraprem als een handrem maar geen fietsverlichting, wel heeft de fiets reflectoren om beter zichtbaar te zijn.

Een klein deel van de fiets zult u wel zelf moeten monteren, zoals het zadel, het stuur, de trappers en het voorste wiel. Het monteren kost tussen de 5-10 minuten. Liever een grotere inchmaat? Bekijk de 14 inch Popal Cooper of 16 inch Popal Cooper fietsen.

 12 inch Popal Cooper kinderfietsen met keuze uit meerdere kleuren

Het is natuurlijk geweldig leuk om de eerste kinderfiets voor uw zoon of dochter aan te schaffen. De keuze voor een 12 inch Popal Cooper kinderfiets is in meerdere opzichten een perfecte keuze. Het Nederlandse merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit, geboden comfort en gemak als het gaat om het ontwerp en produceren van kinderfietsen. Dat is ook het geval als het gaat om de Popal Cooper 12 inch fietsjes. Deze kinderfietsen zijn zeer compleet uitgevoerd en worden in verschillende kleuren beschikbaar gesteld:

  • Popal Cooper 12 inch roze
  • Cooper 12 inch Turquoise
  • Popal Cooper 12 inch zwart
  • Cooper 12 inch groen

De Popal Cooper 12 inch jongensfietsen zijn in donkergetinte kleuren verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in de kleur donkerblauw, maar ook in groen en in matzwart. De jongensfietsen uit deze collectie en serie van Popal zijn herkenbaar aan de dubbele stang van het frame dat ervoor zorgt dat er sprake is van een stoer design. Het zadel is standaard in de kleur bruin uitgevoerd net als de handvaten. Hierdoor treedt er een leuk effect op dat contrasterend werkt ten opzichte van de kleur van het frame. Voor de 12 inch Popal Cooper meisjesfietsen is er gekozen voor modellen in een frisse kleur. Bijvoorbeeld lichtblauw, maar u kunt ook de keuze maken voor een witte uitvoering met lichte banden.

Fietsen met zijwieltjes

De Popal Cooper 12 inch meisjesfietsen en jongensfietsen worden inclusief zijwieltjes geleverd. Hierdoor wordt vanaf het eerste moment de juiste balans en evenwicht geboden en fietst uw kind er direct vandoor. Op de allereerste echte fiets met twee wielen, zoals de Popal Cooper 12 inch wordt geleerd om het fietsen onder de knie te krijgen. De meeste kinderen fietsen ook op de leeftijd van 4 jaar nog met zijwieltjes. Het hangt echter van het kind af of de zijwieltjes er eerder afgehaald kunnen worden. Als uw kind het liefst iedere dag fietst op de 12 inch Popal Cooper is uw kind er wellicht sneller aan toe om zonder zijwieltjes te fietsen dan wanneer er slechts sporadisch buiten wordt gefietst. De Popal 12 inch Cooper fietsen zijn in elk geval geschikt om meerdere jaren plezier aan te beleven.

Sorteren

7 producten

Filteren
  1. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld
    =
    morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

7 producten

Filteren